update

Anonym: man kan inte vara kristen om man inte är döpt..
SVAR: 1-0 till dig :) jag är inte döpt så jag har ingen chans att vara kristen, inte mina syskon heller. min mamma är döpt däremot.

vad gör ni mina snäckor? jag har pratat med verro i telefon 2 gånger idag HAHA saknar min hjärtis så mycket. vi kom överens om att prata ikväll innan vi lägger oss också, haha this is soo fuuun! annars har jag inte gjort så mycket, ingen händelserik dag direkt. ligger i min säng och kollar på tv och pratar med kimpis via facebook. har vänt datorn mot sängen, fett skönt HAHA.

ska väl snart hoppa in i en dush tror jag, och sen vänta på att mami ska komma hem. blir en lugn kväll idag med, har mensvärk.. :(




Kommentarer
Denise

men vafan, det är rent skitsnack. folk säger till en; du kan inte vara kristen om du inte är döpt och konfirmerad.



vadå, kan jag inte vara kristen och tro på Gud bara för det? är inte konfirmerad, och vem säger att kyrkan har någonting med Gud att göra? så himla löjligt, bibeln, präster och kyrkor är ingenting. samma med moskéer, koranen m.m.



Gud finns inne i oss, han är kärleken, han är allt, och det är DÄRFÖR det är så fattigt när någon spränger sig själv i Allahs namn eller försöker förgöra homosexuella i sin Guds namn m.m.



Ursäkta min långa kommentar men sånt där väcker mig till liv, haha.



2011-04-07 @ 13:54:54
sofia

vilka snygga läppar du har haha! angelina Jolie:D



Blogg: http://aaifos.devote.se
2011-04-07 @ 17:33:52


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!