Jag vet att jag inte skriver om dig allt för ofta, men jag vet också att du vet att jag har dig i tankarna flera gånger i veckan. Såg du mig i bussen häromdagen? det kändes så. Du vet den dagen jag satt i bussen i min ensamhet, på väg hem ifrån syrran & Levent, det kändes som att hela du gick igenom mig. jag fylldes av kärlek & saknad. jag saknade dig så otroligt mycket, och jag saknar dig nu med! fäller en tår när jag skriver detta. du är orethört saknad och jag kommer aldrig någonsin glömma dig.

du var en klok grabb, bara att du var dum för tillfället & valde fel väg. du var så klok när man pratade djupt med dig. du hade mycket vett innanför ditt pannben. nu undrar man varför du inte använde din hjärna, den som var så smart, så klok, och så GOD.

jag vet att du är på en bättre plats nu, jag vet att du inte lider, jag vet att du skrattar åt oss, jag vet att du hjälper oss i nödsituationer, jag vet att du vakar över oss och önskar oss all lycka. men vet du vad jag önskar? att du kunde komma tillbaka. vill bara spola tillbaka tiden till den där tidiga morgonen då du kom hem till linda och var vrålhungrig. då du satt dig och käka och vi bara pratade och skrattade, du ville komma igång med skolan & vi bestämde att du, jag och linda skulle sova hemma hos henne på vardagarna för att alla 3 skulle komma iväg & pusha varandra till skolan..

Gud varför tog du han så tidigt? han var väl omtyckt.. men som sagt, han är i Dina händer nu, han trivs hos Dig. Tänker på dig Danne ♥


Kommentarer
Anonym

Det var läskigt när jag läste det här..

Jag kände inte Danne, jag visste bara vem han var eftersom vi alltid bott i samma område.. I fredags när jag gick av spårvagnen nere i resecentrum så såg det precis ut som att Danne kom och gick, det var en exakt kopia, sen försvann han in i resecentrum och ut genom dörrarna. Jag stog där som förstenad och sa till min kompis - Det måste ha varit han, men det går inte! Men så läskigt när sånt händer, speciellt när man blir så tagen av något när man knappt känner människan själv.. Vila i frid Daniel



2011-04-04 @ 16:48:56


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!