yesyes

Häälluw min kära family.
jag gick upp vid 11 men drog tillbaka till sängen vid 1 och har "halvsovit" fram tills nu. ska på möte kl 9 imorgon, får se hur det går haha. ska alldeles strax ta mig en dush & sen laga lite käk annars händer inte mer idag. både den ena & den andra har ringt mig på telefonen haha stackars dom jag har lagt den på ljudlös. svartingen hade ringt också, ska ta och ringa upp henne tonight. snart är det påsklov vilket betyder one week with svartingen! yes yes!


anonym: Tips på hur man kommer över sitt ex?

TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG <3


Svar:
hej & tack för att du tycker om min blogg ♥
Den första och vanliga grejen många gör som är fel är att gå till någon annan för att glömma sitt ex och det funkar inte, det kommer bara ge dig grov ångest. försök inte att ersätta din gamla kärlek med någon annan. it doesn't work som sagt.

jag delar jätte gärna med mig av egna erfarenheter, och hur jag själv gick vidare.
det tog mig 8 månader att kämpa och kommer över honom. men jag kan svära att de 8 månaderna var så jävla värda i slutändan. Kämpa kämpa kämpa, ge aldrig upp för då får du börja om på ruta 1 igen. Du får självklart gråta & säga att du inte orkar mer, det gjorde jag natt efter natt MEN du får aldrig ge upp. Radera allt som har med ditt ex att göra: allt ifrån bilder, låtar, sms - u name it. Efter att du gjort det ska du gå ut med dina vänner, inte sitta hemma, för när du sitter hemma kommer tankarna & leker med dig. Gå ut med vännerna, ha kul, hitta på alla möjliga saker bara för att komma på andra tankar. Sov med dina tjejkompisar till och med. Bearbeta dina känslor. fråga dig själv är han värd att må dåligt över? sitter han hemma och gråter efter mig nu? har jag och han någon framtid ihop? ställ dig själv alla möjliga frågor, du kommer få vettiga svar tro mig!

det finns en för alla min vän, och jag trodde aldrig det om jag ska vara ärlig. aldrig. men jag har hittat någon jag tycker om nu, du kommer också göra det. ge inte upp bara..

Kommentarer
A

Vill bara dela med åsikter om det går bra hehe. Jag tror att det tar den tid så länge som man var tillsammans med ditt ex att komma över. I ditt fall så som jag minns då jag läst din blogg långt bak så var du tillsammans med ditt ex i 8 månader ? Eller ? Och så lång tid tog det även att komma över. Det är vad jag tror angående äkta Kärlek om man verkligen älskat med hela sitt hjärta. Sedan om man gillat något mycket eller så så tror jag det tar någon månad eller mindre eller mer men just ÄLSKA tar den tid så länge man varit tsm med personen men sedan finns det vissa som aldrig slutar älska ett ex ...



2011-04-12 @ 19:05:50


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!