ONS 28 SEPTEMBER 2011

2 veckor har passerat sedan du veckla ut dina vingar och flög bortom klipporna, bortom molnen, till himlen. 2 veckor av sorg och smärta, 2 veckor utan dig och 2 helvetes snabba veckor. Fattar inte hur tiden bara kan rinna iväg. Nyss var du här bland oss, nyss satt du i mammas kök och skämtade med mig. NYSS! Nu är du så långt härifrån..

Jag drömde om dig igår natt, jag drömde om att pappa inte skulle komma tillbaka till Sverige mer och att du hade varit borta i en vecka. Hela släkten var samlad och när jag vänder mig om står du och pappa brevid varandra och ler. Han hade kommit tillbaka till Sverige och DU, du levde. Du stod bland oss. Det enda tråkiga var att du haltade lite med ena benet, MEN du var här. Du mådde riktigt bra.

..Om mina drömmar bara kunde vara sanna.. Du är saknad, så saknad. Du lever vidare inom mig, i mina tankar, i mina drömmar och i mitt hjärta. Jag kan inte skriva i ord hur mycket jag saknar dig min älskade underbara moster. Livet är inte sig likt utan dig. Vila i frid ängel! 14/9-11

Onsdagens skoldag är äntligen avklarad, skönt! Tamara steg upp som solen själv imorse och det kan jag säga er kära folk, det är väldigt ovanligt att hon är uppe före NÅGON ANNAN. Efter skolan kickade jag hemåt och nu sitter jag här och käkar mackor och dricker kaffe. Skolans mat idag var blä.. pannkakor.. Det är inte ens mat fan.

Sitter här hemma utan någon aning vad jag ska göra, hade tänkt att plugga med tanke på att jag har ett stort arbete att lämna in på fredag och jag har bara gjort puttelite men dum som jag är lämnade jag böckerna i skolan smartskaft. Har jag tur så har någon av tjejerna tagit med dem hem..

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sedan vänta på homies ifrån alla sorters håll. Hörs, måste käka klart!

Tamara är så duktig på lektionen och blir alltid utsatt för att vara försökskanin.
hon trivdes, som ni ser.



HAHA hon trivdes minst lika bra såhär. Tamara ♥ Türkiye. last night


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!