BLANDAT och sånt

Jag har fucked up känslor inom mig alltså haha jag vet inte riktigt hur jag ska hantera de. Mår så jäkla bra samtidigt som jag bara vill stoppa huvudet i kudden och kväva mig själv (tappade nästan andan där på riktigt HAHA).

Nej men allvar, det är sällan jag känner såhär. Ni vet när någon får en skit glad men det finns grejer som.. vad ska man säga, står i vägen. Nej, inte hindrar dig ifrån att må bra, men något säger stopp bara. Och denna gången för att vi inte kan ses när som helst. Shit jag har så mycket inom mig som jag hade velat skriva, baaam.

Hoppar över till mat istället. Alltså jag är hungrig. Jag vill ha tacopaj, fast helst av allt hade MC suttit fint. Har jag ingridienser hemma? Orkar jag ta mig till Mc - no way!

Försöker lista ut vad jag kan laga av det jag har här hemma, orkar inte göra något speciellt men egentligen vill jag ha värsta brak maten. Känner på mig att denna helgen kommer bli heeel sjuk. Jag kommer verkligen hata mitt liv. Kolla bara hur mycket jag uppdaterat på den här lilla stunden. Shit selmii, du är mobbad idag. ÅH nu när jag skrev rubriken vart jag sugen på gott och blandat. Eller på .. Chips och dip. ÄÄÄÄÄÄÄH.. FML! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!