IM BACK

Anonym: det är fejk kolla dom andra videon han lagt upp där han säger att han ljög :)
SVAR: såg det i efterhand och tyckte att det var riktigt dumt att han ville bli känt på ett sånt sätt. Men å andra sidan fick det nog folk att tänka till, att sluta mobbas och att ta hand om varandra. :)
-
Ok, nu är jag äntligen tillbaka på riktigt! 
Ska börja med att berätta helgens händelser. I fredags åkte vi ju som sagt till Borås, men vi var inte framme förns på kvällen. Vi drog och fixa oss direkt och träffade sedan upp alla för att kicka till stan och kolla läget, käka och lite sånt. Sen softade vi allihopa och vissa drack lite och vi hade det bara allmänt trevligt.
-
På lördagen vaknade vi upp till oväder som senare blev bättre. Lördagen vart en riktigt toppendag! Vi stack till knalleland (roligt namn på ett centrum haha) och handla in lite fler presenter och sedan käkade vi. Klockan sprang iväg och vi var tvungna att fixa oss för att sedan sticka till lokalen där festen drog igång. Kan säga att det vart en mycket lyckad kväll, dock lite för mycket alkohol för min del HAHA brukar absolut inte dricka mig berusad.. Men det var roligt, allt för Jackuulinas skull. Det vart en lyckad fest förutom senare på natten då det blev lite knas. Vi kickade till lägenheterna för lite häng där med sköna skåningar som jag dog av skratt åt och vid 04.00 tiden stack jag och ett gäng ner till lokalen och chillade lite till, martin drog upp sitt dj-pack och släppte musik, vi fick även lära oss lite haha han var riktigt duktig!  vi åt även och snackade skit, Empanadas ♥ Runt 6-7 gick alla och sov och sen var helgen över. 
-
På söndagen stack vi hem till jackie för lite skratt och snack och mer empanadas och sedan tog vi bilen hem. Grymt lyckad vistelse i Borås och detta måste vi göra om. Tack till Jackie, hennes mamma och ALLA andra. Har träffat mycket nytt folk och alla har varit lika trevliga. Gillar staden också, den är lite bonde-aktig men väldigt mysig :) Kom hem runt 9 igår kväll och åkte direkt till mamsen där jag somnade gott.
-
IDAG
: har jag varit i skolan, umgåtts med pappa och Suzan. Spelat kort med Denis, Suzan, Sofia och Tämi och nu ska jag hoppa in i en dush för att sedan stupa ner i sängen. Längtar verkligen efter den haha.. Sov så gott mina vänner! ♥
-
Lite bilder ifrån helgen:



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!