äntligen tillbaka!

första gången jag varit ifrån bloggen såhär länge, hahaha. jag har inte haft dit för datorn faktiskt.

igår: vi vaknade hemma hos mig vid halv 1, skyndade oss att käka och fixa oss. eftersom viccys mammas kompis skulle åka iväg, och viccy skulle hämta hennes hemmanyckel så att hon kan passa huset. vi tog spårvagnen dit i alla fall, sen kom tjejerna ut, satt och prata o så bara. var i klocket och tog de lugnt hela dagen. orkade inte gå till himpa haha. vi satt oss i centrum, jag jenni och viccy. då kom en gubbe fram och satt sig med oss, en alkolist. han satt och berättade hela sitt liv för oss typ.. hanh ade varit sån där sjöman.. hahahahahaha.. klockren var han! jaja, senare på kvällen bestämde vi att jag skulle sova med viccy hos hennes syster. så vi åkte hem till mig och hämta grejer, sen tillbaka till klocket. hem till Linda och John (viccys syster och hennes kille) och käkade.. fan, den där linda förstår inte när man säger nej. hahaha. hon ville göda mig med mat, eller vad de heter hahahahahahaa. efter de gick vi ut igen, träffade tjejerna. sen drog vi hem igen, och kollade på skräckfilm.. fyfan säger jag bara! minns inte vad filmen hette, men läskig var den i alla fall. inte nog med skräckfilm, efter filmen kollade vi på skräcksaker på youtube. alla 3, jag linda och viccy satt och höll för ögonen som tre idioter hahaha. sen gick vi in i rummet och kollade på Shottas ifrån datorn, jag och viccy. fyfan vad jag älskar den filmen alltså. riktigt bra film! har sett den minst 5 gånger nu. ÖVER BRA! de flesta har nog sett den, men dem som nt har. GÖR DE!







idag: vaknade vi vid kl 14:00... katafuckingstrof hahaha. vi gick ut nästan direkt, träffade jenni och amanda. sen mötte vi gabbe för att köpa limpa cigg. han har ju varit i turkiet, så han tog med sig, inte nog med de, så var han verkligen brun hahaha.. tänkte säga ett annat ord för brun, men de kanske finns folk som tar illa upp. tro inget om mig nu, för jag har vänner som är mörkhyade, som jag är nära vän med. haha min Bazolla tex. MY NIGGAH! saknar dig som fan.. Sara också för den delen, hon har inte kommit hem än =/ hon kommer antagligen på söndag.. och Zorana också, nu bara för de.. saknar er alla! fan kom hem någon gång.. idioter. hahaha

nu blev de ett helt konstigt inlägg, jag som skulle berätta mina dagar.. så blev de om saknad istället haha.. jaja, vi fortsätter.

- efter att vi mött gabbe drog viccy med sin pappa. efter de gick vi hem till bella, satt på hennes baksida och åt hennes mammas kakor och snackade hahaha. senare efter en stund där drog jag och jenni hem till henne och käkade, amanda gick hem. senare möttes vi igen. och så kom bella ut också, nu har vi bara suttit och snackat tills klockan blev 20:30 typ, för då tog jag spårvagnen hem. käkade och dusha! nu sitter jag här.  ska väl inte göra något speciellt.

'



vi hööööööööööörs puss.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!