hungrig

nu har jag dushat, snacka om efterlängtat.. eller, inte dushat. för de har jag gjort flera gånger medan jag var borta. men BADAT. lägga sig i ett riktigt varmt bad! aah! så nu har jag gjort de. magen kurrar.. ska tvinga mamma att göra tacos. just det! måste säga grattis till lolle också, kom jag på. som fyller år idag. GRATTIS GUBBEN! =)

tänkte bara säga att de var kul att träffa nya människor på bjärka. en av dem skulle fixa min msn av nicke, så de är väl så vi kommer att ha kontakt. men nästa år ses vi igen =D

har inte så mycket att säga faktiskt.. och bloggen är inte speciellt rolig heller, orkar inte ta massor kort.  och vad är en blogg utan foton? äähh.. som sagt. min blogg.. jag skriver inte för er. utan för mig själv.. hähä..

just de, måste bara berätta att igår när vi gick ut med alla på natten och satt i sofforna och pratade. så drog jonte övermånga, roliga skämt om sin EGEN mamma och de roligaste var att jag känner hans mamma, och jag vet exakt hur hon är, hur hon pratar osv, så de blev extra roligt hahaha. som vi dog av garv! vissa bölade av flabb hahaha.. överkul!
aja, PUSS

nyss:
mamma: selma, är du hungrig? du har ju inte ätit något?
jag: jo.. vill ha tacos!
mamma: tacos? nej, orkar inte göra de. jag gör något annat.
jag: neej.. de går ju fort att göra de?!
mamma: ok, hjälp mig att skära grönsaker!

hahaha, min mamma är lat idag. hon orkar inte ens skära grönsaker.
ja, jag vet att ni tänker " men du kan ju laga själv " .. haha, tyst på er.. för jag orkar inte heller idag :$ hahahahaha

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!