du är värd hela världen

jag är ledsen att de är såhär och jag lovar att jag vill att de bli bra igen, de ska bli bra igen. jag var tvungen att erkänna men jag svär på gud att jag inte vill ha de såhär! de jag har sagt till dig, kommer ifrån hjärtat. och jag lovar dig att jag försöker verkligen glömma den idioten. hoppas bara på att du inte väljer att sticka nu, efter detta.. jag vill inte de! jag är ledsen om jag sårat dig, de var inte meningen. du behandlar mig bättre än någon annan, du behandlar mig som en prinsessa ..
om jag lovar att bättra mig.. stannar du då?

Kommentarer
silvana

asså du rövslickar alla killar ? gör inte de gumman .. snälla .. spreciellt inte albaner . Killarna ska hunda efter dig , inet du efter dem .



2009-07-17 @ 15:39:18
selma

"asså du rövslickar alla killar" gumman, jag har haft 2 st på nästan 2 år, har bara rövslickat mitt ex. inte denna killen, för han är världens underbaraste. ingen av oss hundar efter varandra! och du ? det var jag som svek honom, inte han som svek mig. så de är jag som ska be om ursäkt och jag rövslickar inte.. så psstt..



Blogg: http://selmasedef.blogg.se/
2009-07-17 @ 17:02:30
selma

och du, "silvana" påstår du att jag inte är oskuld? synd att man ser Ip-adressen va? de var du som hade kommenterat både detta och om oskulden. hahahah vem du än här, så kan jag få reda på vart du bor, genom att prata med blogg.se eftersom vi redan har din IP. så passa din käft nästa gång. för vet jag vart du bor, så kommer jag lista ut vem du är.



Blogg: http://selmasedef.blogg.se/
2009-07-17 @ 17:08:02


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!