Otroligt tacksam och glad

Jag är hur glad som helst. fick världens gulligaste mail av en tjej vid namn Susanna. Jag blev riktigt rörd av det hon skrev och det glädjer mig verkligen att det finns så fina människor på denna jord. ett tag trodde jag bara varenda jävel var djävulen. men denna tjejen är bevis på att det finns godhjärtade människor - en främling som skriver till mig. jag blev ännu mer peppad av hennes mail och jag vill bara säga tack, tack så mycket! ♥

fuck alla haters, nu tar jag bort lösenordsskyddet! har jag klarat detta så klarar jag anonyma bitches.

Hej!

Haha , brukar inte göra såna här saker ( som att skriva fjantiga mail till andra bloggare )
Men nu när jag ändå är igång så varför inte, skriver inte bara till dig på grund utav att jag vill bli måndags intervjuad utan på grund utav att jag vet hur du haft det med kastriot. Hade också en albansk pojkvän en gg i tiden och han var min första och sista. Jag har dock aldrig varit kär.. och det är jävligt stolt över, alltid jag som sårar killarna/folk aldrig folk. Men just med en albansk kille vet jag hur fucking hard allt kan vara. Så ville mest bara skriva det. Och även jävligt bra att du kommit över honom och att du fortfarande kan ha kvar bilder på er mm. Det betyder bara att oavsett vad så ha du kunnat gå vidare med ditt huvud högt!

Kommentarer
zsuzsanna !

HAHA , TACK FÖR DU SATTE DU DETTA!

Allt jag skrev menade jag 110% och om du någon gg behöver prata ut om oavsett vad så kan du alltid maila eller ta skriva in msn till mig.



Ingen man ska kunna ha så mycket makt att dom ska kunna trycka ner någon så vacker som dig. VA STOLT OAVSETT VAD DU ÄN FÅTT GÅ IGENOM , FÖR DET SOM INTE DÖDAR DIG GÖR DIG BARA FUCKING STARKARE ! (:



Blogg: http://narcissist-.devote.se/
2010-12-28 @ 21:27:27
Denise

vet också hur det känns, stör mig på att dom känner att dom "måste" vara på ett visst sätt bara för att dom är albaner.

fastnade för samma kille i 3 år, även fasst vi bara var tillsammans i 3 månader typ. ångrar det grovt alltså.



2011-01-01 @ 20:41:15


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!