Svaren ifrån frågestunden.

Denise frågar:
Vill inte vara otrevlig eller ohyfsad, men tror du att det kommer bli du och Kastriot igen?
Svar:
Inga problem! alltså det är såhär. Jag kan inte skriva ut allt i bloggen och jag har ingen aning om det någonsin kommer bli vi igen. det tror jag inte i alla fall. Jag mår bra och lever mitt eget liv nu, precis som han. Sen att han var min första kärlek ställer till mycket inom mig. Jag kommer alltid att tycka om Kastriot, han var mitt allt och jag vågar erkänna det jämfört med honom, jag vågar svälja min stolthet för jag har inget att förlora. han är rädd för sånt, så otroligt rädd. för vad? för vad folk ska tycka, men de kommer inte tycka något fel, för det är mänskligt att ha känslor, men det förstår inte han. han gjorde fel som svek mig, men det är inte olagligt att ångra sig och bevisa vad man känner. man får tycka om en person men han är för feg, han är rädd att se ut som en fitta i folks ögon, som en toffel, en hund. men som sagt jag kommer alltid tycka om honom men efter månader svalnar allting när man hörs sällan. vilket också har varit tufft för mig eftersom att han var min allra bästa vän och min kille. vi pratade i telefon/smsade konstant och när vi sågs släppte vi inte varandra på 1-3 veckor. vi pratade om allt möjligt med varandra, jag kunde prata med honom om allt, och han likaså med mig. det finns ingen som kommer kunna ta hans plats i mitt hjärta. Shit! detta blev längre än det egentligen skulle :)

Anonym frågar:
varför har du sparat kategorin min kärlek när du och kastriot inte är ihop längre? och en gladare, vad är din favoritfärg?
Svar:
Hej anonym :) jag har den sparad för att Kastriot har betytt hela världen för mig och jag kan tycka om att gå in där någon gång ibland för att läsa om oss, (nej inte för att gå in och tjuta, utan för att gå in och skratta åt allt roligt vi varit med om tillsammans) det ska dessutom bli kul att läsa allting om ca 7 år. och favoritfärg? jag har ingen favoritfärg. men flera favoritfärger. svart, röd, rosa, vit, grå, orange-röd-rosa färgen också HAHA

Linda Dehlin frågar:

vad hade du tänkt att gå för linje och gymnasie efter marielund och varför?
hur ser din framtid ut med barn o man osv .. ?
hur ska din drömkille vara?
nämn några utav dina bästa minnen?
hihi love to you girl! <3
Svar:
hej världens bästaste linda

1. jag vet inte än, antingen omvårdnad eller barn och fritid. lutar mer åt omvårdnad nu efter mycket tänkande. Efter gymnasiet ska jag utbilda mig till Socionom som ligger runt 3,5 år plugg och det är SÅ värt det! Varför jag vill bli socionom? för att jag vill hjälpa människor som missbrukar narkotika, kriminella ungdomar. jobba på behandlingshem för ungdomar eller något åt det hållet. Jag såg mycket redan när jag bara var några år gammal och jag vet hur de som tar droger har det. jag vill hjälpa dem att komma på rätt väg och jag tycker att det är otroligt intressant.

2. jag är ingen spåkvinna så det kan jag inte veta haha. men jag vill ha en muslimsk kille, han ska jobba, jag likaså (socionom hähä). vi ska ha 3-4 barn och bo i en vit villa haha. mina barn ska respektera mig och min man och de ska vara godhjärtade. mina söner ska spela fotboll och mina döttrar ska dansa. vi ska vara en familj byggd på kärlek :)

3. min dröm kille ska ha en fin personlighet. jag ska kunna prata om allting med honom, för även att han är min pojkvän ska han kunna vara min vän också. han ska lita på mig och inte vara för svartsjuk (lite svartsjuka tycker jag är gulligt), för när det går överstyr är förhållandet över. han ska förstå mig och inte sätta onödiga gränser och regler som i slutet kommer förstöra förhållandet. han ska visa uppskattning och ge kärlek. han ska definitivt kunna ta ett nej utan att bli sur! han ska vara längre än mig, helst mörkbruna ögon, brun/gröna funkar också haha, mörkt hår och stora läppar hähä.

4. Mina bästa minnen. i mars detta året när min bror kom ut ifrån fängelset. jag var så otroligt lycklig. alla känslor var så extrema och jag grät när jag träffade honom, var så glad. hade saknat honom så jävla mycket. ett annat minne är när jag träffade kassi för första gången. de är ett av mina finaste minnen utan tvekan.


Sam frågar:
när du skriver att du ska hos Linda .bor hon själv eller med sina föräldrar
Svar:
ja, linda bor själv :) en väldigt mysig liten lägenhet!

Amanda frågar:
vem tycker du ska vinna paradise hotel ?
Svar:
jag följde PH ett bra tag innan men sen glömde jag bara av det och nu har jag inte hängt med så mycket. vet inte ens vilka som är kvar. jag diggade julia faktiskt, vet inte om hon har åkt ut igen. jag är glad över att melissa åkte hade slått sönder den bitchen HAHA. bara inte johannes (om han är kvar) vinner, och inte emelie. sen är jag nöjd :)


selma: hur mår du på riktigt? :) ta ingen skit ! :*
Svar:
Hahahah, hej! vilken gullig fråga, det låter faktiskt lite som gabbe haha. jag mår rätt bra. det finns en del saker jag inte skriver i bloggen för att jag inte vet hur det blir än. men när det händer så skriver jag om det. i have nothing to lose :) och så kommer min bror ut snart också. im happy! hoppas att allt är bra med dig också.


Yasmine frågar: Vart är din bror?
Svar:
min bror skakar galler.. jag vet jag vet, han kom precis ut och åkte in igen.. men han är faktiskt oskyldig. och han kommer ut i april igen så ännu en sommar får jag tillsammans med honom :)


S frågar: snygging, häår kommer några frågor!
favorit mat
den vännen du litar på mest
snackar du och kastriot fortfarande
vad hände egentligen som fick det att ta slut, ja fattade ingenting och kan knappt tro de slut fortfarande.
du behöver nte svara på allt :)
Svar:
1. tacos, dolma, och en arabisk maträtt, kan ej stava.
2. rose
3. haha ni är väldigt intresserade av kastriot :) någon gång ibland, can't tell u everything.
4. kortfattat = han kysste en annan tjej - bad om ursäkt gråtandes - jag tog tillbaka honom - kunde inte ha de så och gjorde slut.


Kimberly frågar: Alla har vi roliga minnen. Men när du hör "roligt minne?" vad tänker du på först då? :) Puss
Svar:
haha, då tänker jag på min barndom. Det första jag fick upp nu var när Erna och jag satt i min våningsäng och skrattade så vi tjöt. mitt ifrån ingenstans skriker hon att hon kissat på sig och de droppade verkligen ner till sängen under oss hahahahahahahahahahahahah

Marigonaa frågar: va hade du velat göra nu om du fick gö va du ville !
Svar:
jag hade vridit tillbaka tiden till i somras. varmt och skönt, min bror var hemma som jag umgicks med ofta, fina vänner och en pojkvän jag älskade. (skippa otroheten för det vill jag aldrig mer vara med om - skär mig hellre än att känna den smärtan igen)  eller så hade jag skaffat mig en tidsmaskin och åkt fram i tiden för att se hur jag, min familj och mina vänner har det om sisådär 10 år.

Rose frågar:
vad är det bästa du vet hjärtis ? :)
vem är den bästa :D
love u bebis
Svar:
1. det bästa jag vet är att umgås med folk jag tycker om, dvs dig och mina andra vänner + min älskade bror. älskar även att sova på någons bröst. så mysigt :D
2. min storebror, och dig förstårs! (a)
love you 2 angel.


Melisa frågar:
vart va din bror satt han inne eller vadå? :)
Svar:
min bror satt inne i 3,5 år om jag inte minns helt fel och kom ut detta året den 26e mars. men åkte in igen den 26 augusti, men denna gången är han faktiskt oskyldigt dömd.... :(

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!