Måndagsintervju med Sandra

Denna veckan är det Sandra som svarar på frågor.


Vad heter du?

Sandra

Vart bor du?
I en liten håla mitt i skåne (Staffanstorp)

Hur gammal är du?
Fyller 13 den 11 December

Civilstånd?
Upptagen

Hur lång är du?
Ca 1.63m

Varför började du blogga?
Jag började blogga för kanske ett år sedan på bloggplatsen och hade då ingen aning om att blogg.se existerade.. hade nog den bloggen i nån månader. Gjorde sen 1-2 bloggar till på blogg.se eftersom jag ville lära mig att designa egna designer. Sen gjorde jag bloggen som jag bloggar på nu (http://sukiie.blogg.se) i April 2010 och är nu igång med den, jag bloggar då för att jag tycker det är ganska kul och gå tillbaka sen i arkivet och se vad jag hittade på just den dagen för månader sedan.. även för att jag ska ha något att sysselsätta mig med och ja det känns som en hobby! :)

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera?
Själv tycker jag att det beror på vad bloggen handlar om, innehållet m,m.
Men sådär 2+ kanske, gärna mer!

Vilka bloggare följer du?

Jag följde Fokis innan tycker nu den börjat bli tråkig så har slutat läsa den och läser nu Kissies och Isabell Strömbers sen en tid tillbaka! :)

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare?
Skriv om något intressesant som lockar läsare, gärna någon tävling kanske och se till så att du stavar rätt för det är inte kul och läsa en blogg som inte har bra svenska eller som kanske inte är så lätt att förstå. Själv använder jag förkortningar som: e, vrf, drf, isf, iaf m,m. Men just när man bloggar tycker jag man borde skippa förkortningarna då inte alla kan alla dessa miljoner förkortningar! :)

Hur många läsare har du per dag?
Det varierar!

Är du beroende av någonting, i så fall vad?
Tuggummi! helt klart... Min mobil också, musik och att rita, läsa böcker i stil med Frost och The Twilight Saga!

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner?

Jag måste säga att jag ligger nog i mitten av alternativen.. jag menar jag hade gärna haft lite mer pengar men vill samtidigt ha riktiga vänner!

Vad har du för skönhetstips?
Själv är jag alltid torr om läpparna och får sår i mun giporna och för mig hjälper det alltid att blöta en handduk med varmt vatten sedan gnugga och till sist sova med vaselin på läpparna som jag masserat på läpparna!

Bästa film?
Jag är ett riktigt film freak så jag skulle inte kunna välja, men jag tycker verkligen jätte mycket om Twilight filmerna, jag har till och med haft en blogg om Twilight, bloggar inte där mer men bloggen finns fortfarande kvar om någon har lust och titta in, (http://twilove.se)! :)

Vem är din favorit artist?
Samma här... tycker så mycket om musik och har så många favoriter men jag kan till exempel inte ha på snabb och högljud musik om jag läser, utan jag måste ha sådär Deppmusik eller lugna kärlekslåtar för att kunna koncentrera mig! x)

Har du någon favorit låt? i så fall vilken?
Som  sagt.. Måånga! Det dyker faktiskt upp musik i bloggen lite då och då! :)

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på?
Min kropp har jag inte några speciella komplex på faktiskt, bara det att jag hatar fötter, mina fötter... gillar inte att visa dem. Men i mitt ansikte tycker jag då inte om mina sådär jätte torra läppar eller min potatisnäsa som jag kallar den... är också lite sur på mig själv för att jag noppat sönder mina ögonbryn. :/

Specialfråga denna veckan: Om du fick förvandlas till en kille över en dag, vad hade du gjort den dagen?
Oj jag hade nog velat göra så mycket som jag bara han med som är sådär killgrejer! Det hade ju varit en upplevelse bara att få känna/se hur en kille tänker! ;) Så det hade inte varit lätt att bestämma...



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!