LÖRDAG

Hej på er mina fina vänner!
hade hoppats på lite fler frågor i frågestunden eftersom att ni frågar en hel del när jag inte har frågestunder och sen när jag väl har en så är det bara fåtal. men tack till er som frågat :) vill ni fråga mer så går ni till två inlägg under.

Jag vaknade för en timme sen! fattar ni den eller? jag skulle ha följt med min kära vän viccy på julbord men eftersom att jag vaknade runt halv 5 - åka hem - dusha - hitta kläder - fixa mig lite. skulle aldrig hinna till klockan 6. tog i alla fall spårvagnen hem med rose, hon fortsatte hem till sig och jag sitter här i mitt VARMA rum. jag behöver värme, linda glömde stänga köksfönstret inatt så jag har legat och huttrat hela natten (läs: morgonen) haha.

vad gjorde jag igår? hmm.. just det! jag och mina prinsessor gick och sola och sen gick vi runt en liten stund på stan. efter ett tag tog rose spårvagnen hem, jag och linda gick hem till mig och drack kaffe. sen runt 8 tiden tog vi spårvagnen hem till henne. tog det bara lugnt med chris och sara. senare kom klyft och denis dit. sen däckade jag linda och denis och idag vaknade jag runt halv 5 som sagt. herregud !

nu ska jag käka och sen hoppa in i en fet dush. hade bra!


Annonser från BloggPartner

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!