Måndagsintervju med Julia

Vad heter du? Jag heter Julia :)

Vart bor du? jag bor i en liten håla nere i Skåne, Gärsnäs heter den. Tänk inte på det, det finns knappt på kartan.

Hur gammal är du? jag är 16 år nu men fyller 17 i september nästa år ;)

Civilstånd? Gift, haha nä men jag är off the market!!

Hur lång är du? jag är ynka 1,59 cm

Varför började du blogga? Jag börja blogga för att jag har så jäkla mycket känslor tankar,idéer ja you name it.. som jag behöver få ut och jag tyckte att blogga va det bästa så that's why.

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera? Hm, jadu minst 3 gånger per dag iaf! men vem är jag att bestämma det liksom? det beror ju också på innehållet så att säga!

Vilka bloggare följer du? jag följer många faktiskt en del av dom större bloggarna men också en del mindre. T ex dblicious.blogg.se och emeliesjuicydetails.blogg.se

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare? Skriv bra OCH rent, och ha med mycket bilder. Gör det intressant och använd fantasin ;)

Hur många läsare har du per dag? mellan 50-100 men dom flesta dagarna ligger jag på runt 80 unika besökare så det är inget att skryta med liksom.

Är du beroende av någonting, i så fall vad? jag röker, det är ett beroende men jag är svag för min pojkvän såklart, hehe.

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner? lätt; FATTIG OCH RIKTIGA VÄNNER! pengar är inte allt här i livet, visst hade det vart nice att ha riktiga vänner och mycket cash men man kan inte få allt här i livet.

Vad har du för skönhetstips? hm, det där va klurigt.. men ja sov inte med smink men det är väl ingen nyhet direkt ;)

Bästa film? Har sett många rullar under åren som gått men just nu är det lätt; my name is khan .. se den, asbra!

Vem är din favorit artist? Några av mina favoriter är Rihanna, Chris Brown, Jay Sean men listan kan göras lång!

Har du någon favorit låt? i så fall vilken? Mina favoritlåtar beror oftast på vilket humör jag är på, är jag dyster och fundersam så är det en, är jag glad och sprallig så är det en annan. Så det skiftar väldigt mycket, men just nu i denna sekund så är jag uppe i varv och därför strömmar just nu Jason Derulos ljuva stämma ur högtalarna med låten The sky is the limit!

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på? Alla har brister och fel, ingen är perfekt med andra ord :) det handlar bara om att lära sig leva med sina brister och inte fokusera på det dåliga med sig själv, försök istället att fokusera på vad du är bra på och vad du är nöjd med. Det är jäkligt svårt men jag har lärt mig någorlunda iaf självklart har jag dagar precis som alla andra då jag känner mig äcklig,skabbig, ful,tjock ja ni vet hur det kan vara. Men det är bara till att bita ihop och hoppas att nästa dag inte blir densamma.

Specialfråga denna veckan: Vad är kärlek för dig?
Oj du, haha.. Kärlek för MIG är när man verkligen känner att man kan lita på en person och dela med sig av exakt allt utan att behöva oroa sig att det ska komma ut och föras vidare. Såklart är kärlek också när man visar att man bryr sig om någon på riktigt, och inte skäms över det och försöker dölja det. Kärlek är något fint fastän många gör det fult i nuläget, fjortisarna har förstört orden; jag älskar dig! Och inte tala om förlovningar, 13-14 åringar som förlovar sig med sin "fina pojkvän" som dom vart tsm med i typ 2 månader. Vart är världen påväg egentligen alltså? Ja där fick ni en tankeställare.

Ja, nu avrundar jag och tack för mig och tack till dig Selma att jag fick vara med! Stay real bitches.




Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!