Visa vem du är istället!

gör något vettigare av ditt liv än att sitta och kommentera i min blogg. och du säger att du vet massor som skulla tysta min mun? en hel del som han gör (endast för att fucka mig) remember that, bitch! ;) jag och kastriot är ett avslutat kapitel så det är bara fjantigt av dig att sitta och terra folk för att försöka göra de avundsjuka. det är fyra månader sen det tog slut och känslorna svalnar. du verkar aldrig ha varit riktigt kär eftersom du inte förstår dig på sånt här.

jag kommer inte att svara på dina mesiga kommentarer längre för du tar bara ifrån mig min dyrbara tid. du och jag bor i samma stad, så varför söker du inte upp mig face to face istället? och en sak till, det är en självklarhet att jag känner han bättre än både dig och de andra eftersom att Jag var den första han lärde känna här i norrköping. Men du gumman, ta och möt upp mig istället. kommer göra kaoz me dig! HAHA jag vet vem du är din mes. have a good life.

det blir lösenord på min blogg här framöver, pallar inte med människor som inte vågar stå för vem de är men ändå öppna käften. tål inte såna människor! har du något att säga: STÅ FÖR VEM DU ÄR I SÅ FALL!
sätter lösenord inatt eller imorgon :)

Kommentarer
Anonym

Nej! Inget löösenord :O



2010-12-24 @ 13:14:12
Adelina

Sätt inte lösenord! Jag har velat sätta lösenord tuuuseen gånger pga folk och deras patetiska kommentarer och se, nu har dom faktiskt slutat. Kanske har dom tröttnat? Klart dom har. Och klart som fan du känner K bättre än alla andra i Nrpkg!



Blogg: http://adelinaadelina.blogg.se/
2010-12-24 @ 15:29:14
linda

neeej :O hur ska vi följa din blogg :(



2010-12-24 @ 17:19:20


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!