TISDAG

Elhaami: jag skriver till dig på facebook hahahahahha!!!!!



har inte mått så bra. men idag mår jag i alla fall lite bättre. åkte och sov hemma hos rose igår kväll, klarar inte av att vara ensam längre. satt uppe med henne och mustafa till sisådär 4 inatt. sen somnade vi och vaknade halv 9. fixade iordning mig och tog spårvagnen till skolan med viccy och gina. skolan var världens roligaste på länge. politiker kom dit och pratade. soccarna och moderaterna började nästan fighta hahahahaha. riktigt kul! den där jävla moderatkärringen ville jag hoppa på haha. alla klappade händerna åt socialdemokraterna medan moderaterna fick mördarblicken. HAHA som vi skratta.

efter skolan åkte jag och viccy hem till mig, jag dushade och sen somnade jag visst en stund. när jag vaknade var min kusin hanna hos oss. viccy och hanna satt i köket och pratade. gjorde kaffe och umgicks med dom jävlarna. efter nån timme kom viccys syster och hämtade oss, så nu sitter vi hemma hos henne. hanna kommer hit snart, sen ska vi väl smsa rose och gå ut på en promenad. sånt som behövs ibland, rensa tankarna :)

imorgon skippar jag och viccy skolan med tanke på att vi fortfarande är förkylda och vi ska till stadium arenan och göra olika aktiviteter. men det var lugnt för läraren, han hörde att vi var sjuka så det gick bra.

tror inte jag uppdaterar mer idag, för jag har inget mer att skriva.
hörs imorgon förmodligen!

Kommentarer
Amra

Har en fråga, hur säger man "jag undrar hur dina läppar smakar" på turkiska? HAHA var bara tvungen att fråga :D älskar turkiska



Blogg: http://amrafosho.blogg.se/
2010-09-08 @ 23:26:33


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!