FREDAG

Hello mina vänner!
Sorry att jag är så seg med att uppdatera men jag har inte pallat. Började dagen med att försova mig till skolan, måste ha stängt av alarmet i sömnen.. hoppade upp ur sängen strax efter nio och fixade mig snabbare än blixten. Väl i skolan fick jag hänga med min sötaste Emma (Sofias systerdotter) som var och hälsade på idag. Tjejen är sju år och pallade en hel skoldag med oss. Jag, S och T var helt döda men Emmish hade super NRJ efter skolan också haha.
-
Åkte hem efter skolan och stupade ner i sängen för att jag hade sån huvudvärk och var trött. Nu sitter jag hemma hos brorsan och chillar. Tamara kommer hit snart också hihi.
-
Trots att dagen ändå varit okej, så är jag lite tråkig. Det var en månad sedan min moster gick bort idag och jag blir rädd för hur snabbt tiden bara springer iväg. Jag lovar dig moster, att även om 10 år ska jag tänka på dig lika mycket som IDAG och jag ska prata om dig lika mycket som idag. Jag ska ALLTID minnas dig. Du har uppfostrat mig, du har räddat mig, du har brytt dig, du har älskat mig. Tack för att du har varit du, tack för allt världens vackraste ängel. Vi ses en dag, skydda mig uppifrån tills dess .. Miss you ! ♥
-


Kommentarer
Anonym

Alija Osmanovic va :)



2011-10-15 @ 15:00:44
Anonym

alija?? e inte han tillsammans med zana?



2011-10-16 @ 00:48:52


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!