7/10 - 11 begravning

Hej på er! Tänkte att jag skriver ett inlägg nu, så ni vet att jag fortfarande lever. Sitter hemma hos min älskling Tampa! Kom hit nyss efter en otroligt jobbig men fin begravning. Det var så fint och prästen pratade om att min moster älskade jul och påsk och älskade att pyssla, och att det såg ut som ett litet dockhus hemma hos henne. Det stämde in så fint.. Att hon låg i en kista framför mig var så äckligt och jobbigt. Min kusin sjöng även några låtar också, han har en superröst. Tror att hon gillade det grovt. Dessutom spelades en låt av Tom Jones "Shes's a lady" .. Jag, Hanna och min moster dansade alltid till Hans låt Sexbomb när vi var små haha, så när låten spelades upp både skrattade jag och grät samtidigt. Minnen spelades upp. Efter begravningen behav vi oss till vilbergen med släkten för att fika lite. Det var mysigt ! En fin bild av Moster, tända ljus och rosor. Så vackert. ah. Älskade ängel.
Jag har spränghuvudvärk nu. Ska be den där tampa jäveln att skynda sig i dushen så att vi kan röra oss hem till mig. Behöver en huvudvärk. Vill inte ens tänka på de stora berget av disk som väntar på mig där hemma.
Moster nu har jag fått säga farväl på riktigt och jag vet att du såg hur jobbigt jag och alla andra hade det. Du lever kvar inom mig. Våra minnen kommer jag aldrig någonsin att glömma. Du är en vacker ängel nu. Jag längtar tills vi ses igen. Det är en grov lång väntan men när dagen är inne ses vi igen. Du är älskad och saknad av många. Underbara du! ♥

har lite bilder som kommer upp i dagarna..

Kommentarer
oraka

beklagar verkligen sorgen<3 det e så svååårt att ta ett sista farväl :( <3



2011-10-07 @ 17:27:48


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!