Brist på liv

HAHA ok din brurs EX då.Du härmar alla uttryck hon skriver!!Superfood hon har en kategori som heter det!Haha.Hmm skrev avnjuta sen du gör oxå. Sen 20 grejer till jag kan säga.Du kommer inte våga lägga denna kommentaren för du vet att det är sant.Och du står inte för det. O så som du pratar i din video pratar du inte. Asso Orka youre fake!!Copy Turk
-
HAHA för det är ju verkligen Katti som har kommit på ordet superfood. Om du kollar igenom helaaaaaa min blogg (som jag tror att du kommer palla göra med tanke på att det verkar som att bara jag kretsar runt ditt liv) så kan du nog hitta att jag har skrivit Superfood för länge sedan också, innan jag ens kände Katti :) Fan vad synd om dig att de fina kommentarerna jag får på min blogg väger mycket mer än dina hatiska kommentarer. O så som jag pratar i min video pratade jag inte, NEJ och det var väl det jag skrev innan jag la ut den eller? Min dialekt byts och det har jag ingen aning om när jag pratar, förns när jag kollade på min videoblogg själv. Denis har påpekat det ett antal gånger den senaste månaden men jag kan inte göra mycket åt det. För jag märker det inte själv. Men med tanke på att du verkar kunna så mycket om mig, borde du stå för vem du är också eller? "du kommer inte våga lägga ut denna kommentaren" HAHA det var det dummaste en anonym kommentar kunde skriva. Du står ju förfan inte för någonting medan jag har en blogg där jag skriver både det ena och det andra för folk jag inte har någon aning om vilka det är. Du får jätte gärna kommentera dina åsikter, men om du ska klanka ner på mig tycker jag verkligen att du borde stå för vem du är först.

Kommentarer
Adelina

Patetiska människor finns det många av. Skönt att se att det finns tuffa tjejer som du Selma, önska jag var lika "tuff" av mig. Hatar att jag blir ledsen, om någon är elak eller försöker trycka ned en.



<3



Blogg: http://adelinaadelina.spotlife.se
2011-11-25 @ 16:53:38
lisa

Hej Selma! <3 Det var ett tag sen jag såg dig. Men det jag tänker när jag läser din blogg är att du ska skita lite i vad andra tycker och säger.Häng inte upp dig på det. Det är deras problem. Du ska bry dig om dig själv och din framtid. Vad vill du?? Det betyder inte att du inte ska bry dig om andra. Men bry dig inte om skitsnack. Sånt finns det gott om och kommer fortsätta. Ingen idé att bry sig. Ta istället ett stort steg mot det du vill syssla med som du verkligen brinner för. Det som redan hänt kan du inte förändra men framtiden kan du ändra på. Puss



Blogg: http://http:
2011-11-26 @ 00:07:43
lisa lundmark

Selma! Bry dig inte om folk som skriver skit. Även om det är människor som står dig nära. Skit i det som varit, går inte att ändra på . . . Bry dig bara om din framtid, den går fortfarande att göra någonting åt. Du måste tro på att du är en stark tjej oavsett vad som sker runt om dig. Att du kan förändra saker och ting. Förändra framtiden! Det var längesen jag såg dig. Tror på dig. Puss!



Blogg: httphttp://lisalundmark.blogspot.com/
2011-11-26 @ 00:14:57


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!