MÅNDAG

Skoldagen är äntligen avklarad! PUUH!
Kunde inte somna förns 3 inatt, kan ju säga att det tog emot att stiga upp när alarmet ringde halv 7.. Kom i alla fall i tid till skolan. Fan vad deprimerande det är att det är halvmörkt när man går till skolan och halvmörkt när man är på väg hem. Nu sitter jag hos pappa och det är kolsvart ute, kom hit för ca en halv timme sen. Väntar på att maten ska bli klar är skit hungrig.

Sen ska jag hem och dusha och bara ta det lugnt och lägga mig tidigt. Är så trött. Skönt att jag inte behöver plugga idag i alla fall. Imorgon är det en pluggdag hemma hos mig efter skolan med Tämii och Sofia.

Tänkte även länka min fina vän Rosii som jag älskar otroligt mycket! Min prinsessa har äntligen börjat blogga igen så gå in och läs hennes blogg HÄR!

Nej nu ska jag kika runt på FB lite och hoppas på att dem skriker att maten är klar snart. DÖR.



Idag har du varit borta i hela 2 månader. 2 fuckin månader har gått sedan du slutade andas. Jag ångrar att jag inte spenderade min tid med dig, va fan gjorde jag som var så viktigt? Ingenting. Du var viktig men jag tog dig för givet. Man tar alla för givet och det är så farligt. Ångrar mig som fan nu i efterhand. Men jag hoppas att du har det bra och jag ska hylla dig. Du lever redan inom mig, men du ska få finnas på min kropp snart också. En fin tatuering ska det bli! Saknar dig älskade moster ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!