Saturday 26/11 - 11

Konstigt nog är jag både pigg och glad idag. Slog upp ögonen redan innan kl 12 :) Sofia tror hon är smart när hon skriver i sin blogg att hon och Tami ska komma hit och väcka mig efter att de varit och handlat med hennes mamma. Kortis, man skriver inte sånt på bloggen din dumme jävel :) Jag läser din blogg konstant. HAHA.

De är i alla fall på väg hit nu med fika. HAHA hur söta vänner har jag inte? "Selma vi ska bara in i sista affären med mami och sen kommer vi med fika o sånt" HAHA så jävla härliga människor asså.

Gårkvällen var ju otroligt rolig. Helvete vad kul vi hade. Det blev ingen utgång, men vi hade minst lika kul hemma hos klyft som vi hade haft om vi skulle gå ut. Med rätt sällskap går allt. Vi pumpade volymen och skrattade så mycket att grannarna knackade på dörren vilket inte är okej, men det är bevis på att vi hade fett kul. Ja, de var en lyckad kväll. Denis följde mig hela vägen hem och sedan skulle han PROMENERA hem till klocket (han var inte liiite full) och jag bad han höra av sig när han var hemma. Men efter ca tio min skrev han "är hemma". Jag bara WTF.. hur? "tog en taxi" haha stackars Den!

Jaja, jag skriver sen. Puss

igår körde jag på hästsvans, stora ringar and red lips Sofia tappade hakan HAHA jävla homow ♥






Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!