NU HAR SKOLAN BÖRJAT PÅ RIKTIGT!

Nu är jag hemma i lugn och ro!
somnade runt halv 7 imorse och gick upp halv 9, död?! japp men det funkade faktiskt ändå. tog spårvagnen med viccy till skolan och pluggade religion, gjorde även ett prov som jag blev godkänd i vilket känns superskönt :D en sak mindre att oroa sig för. efter skolan svängde vi förbi MC, är ni förvånade? nae skulle inte tro det. när man är med viccy är det vanligt att besöka mc donalds..

sen promenerade vi hem, så käkade hon. jag med, en liten kyckling burgare. efter det mötte vi upp syrran och tugay och tog en tripp runt åbackarna, riktigt skönt med en lång promenad! nu åkte hon precis hem och jag har precis käkat kyckling/bulgur och sallad. supergott!

nu ska jag väl inte göra så mycket, läsa lite bloggar och sen ägna tiden åt att plugga inför ett annat prov. känner att jag redan börjat komma igång rejält. känns så otroligt skönt kan jag lova. nu ska jag verkligen satsa järnet!!! lägga mig i sängen är det sista jag ska göra för då slocknar jag på en gång.. ska vänta till 10 tiden någon gång och däcka sköööönt.

fick reda på en väldigt jobbig sak igår om en person, fick lite ångest men pratade med han i telefon idag och det verkar löst. en lättnad! ♥♥♥♥ miss you !

TUGAY HAR BLIVIT COK STOR HAHA





Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!