im back

Okej, nu är det dags att ta tag i bloggen igen. Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden och jag tänker skriva ut allting här, detta är min blogg och jag måste få skriva. jag älskar att skriva vad jag känner, det är det bästa sättet att uttrycka sina känslor på.


Kastriot var otrogen mot mig, han fick mig att känna mig sämst på jorden. Efter tre dagar av gråt ifrån hans sida tog jag tillbaka honom. han grät och bad verkligen om förlåt. Jag tog tillbaka honom men tänkte mycket på det som hade hänt. Jag tänkte "ääsh det kommer bli bra". Men det blev aldrig bra, jag tänkte på det dag och natt, hela tiden. Gav upp, gjorde slut och sa exakt som det var.

Han bad mig att inte göra så mot honom men jag klarade inte av allt som hänt. Jag gav upp helt enkelt. Dagen efter vart han som en annan person, han började skriva med andra tjejer för att göra mig avundsjuk, vilket jag personligen tycker är det barnsligaste han någonsin gjort. Han fyller liksom 18 år om några månader men hanterar detta som en snorunge. Dagarna gick jag jag kunde inte sluta tänka på att jag aldrig skulle få ligga i hans famn mer. Mådde så otroligt dåligt. Ibland skrev han att han älskade mig, han bad om ursäkt några gånger också men visade inget täcken på att han ville ha mig tillbaka, han kämpade inte för mig.

Idag ringde jag upp honom, kände mig som en toffel men jag ville verkligen ha svar ifrån honom. Han sa att han inte ville längre, men både jag och han vet att han ljuger.. de är det som är det sjuka. Jag vet hur svag han är,  och hur mycket han behöver mig. Men han vill leka framför vänner och inte svälja sin stolthet. Han vill inte bli sårad av en tjej, därför lägger han upp en vägg och leker rambo. Han tar kontakt med andra tjejer för att glömma mig och det är bara så omoget.

Han är vilsen och jag vet att jag kan hjälpa honom, jag är för snäll. Jag går till honom, jag frågar honom om han fortfarande vill, även att det är han som ska göra det.

Men nu får det vara bra. Jag ska satsa på skolan och sluta tänka på allt jag varit med om. Det jobbigaste är att det höll i ungefär 8 månader och att han träffat min familj. Men en dag kommer han få igen, antagligen inte av mig, men av någon annan och han kommer få känna på smärtan. Allt kommer tillbaka.



Min blogg kommer nog inte vara så jävla rolig de första dagarna, måste bara komma igång och koppla bort allt som hänt.. Jag kommer att spara alla gamla inlägg om Mig och Kastriot för det är nog fint att titta tillbaka på när man är äldre och se hur ung och dum man var. Att man trodde på ett för alltid redan som 16 åring.

Mycket roligt har egentligen hänt också, jag har umgåtts mycket med mina fina vänner. Min svarting har varit på besök här i en vecka och med henne har jag skrattat en hel del. Mycket sköna kvällar med Feyruz, nicole och andra. Senaste tiden har jag umgåtts mycket med viccy, med henne har man alltid kul och jag är glad över att jag har er. välj aldrig någonsin en kille över framför vänner!

Jag har även klippt mig. har gjort sidecut. Viccys storebror snaggade oss när han var full haha. Fråga mig inte hur jag vågade, jag bara gjorde det. Ni vet ju hur länge jag har velat ha den frisyren. Väntar bara på att det ska växa ut lite nu så att jag kan göra såna streck ni vet..












Kommentarer
dee

fan vad tråkigt :( fyfaaaaan vad tråkigt :( men som sagt du är bara 17 år nu, du kommer hitta MÅNGA killar.

and on the upside, välkommen in i the sidecut crew haha ;)



Blogg: http://denisow.blogg.se/
2010-08-15 @ 17:38:37
OBOY_JOCKE

Aldrig partner framför vänner, men inte vänner framför partner. De gäller att kompensera och få allt att funka. :)

Synd att de inte funkade mellan er, följt din blogg flitigt. Gött att du är tillbaks, men tråkigt nog att de tog slut.

"Thugs" brukar slutligen vara fittor, enligt det jag fått uppleva i alla fall. :/

Kärlek kommer och går, remember that!



Pussar



2010-08-15 @ 18:55:20
Anonym

fan vad härligt att du är tbx, har saknat dig! <3



vilken jävla idiot han e. blev också bedragen av en kille... men tillslut fick han igen. han blev utslängd gymnasiet med några vänner och fick börja på iv nu till hösten, och jag vet hur sträng föräldrarna är om sådant. allting slår tillbaka någon gång. keep it up girl, det finns så många andra där ute! när en dörr stängs, öppnas tusen nya :)



och fyfan så jävla snygg du blev i frillan!



2010-08-15 @ 21:30:30
EGZONA DEN FETA

Fortsätt vara stark sötaste Selma!<3



Blogg: http://simplyegzona.blogg.se/
2010-08-15 @ 21:52:08
Hanna

Var stark tjejen. Vet hur jävla svårt det kan vara att ta sig igenom detta. Har varit med om samma sak, och jag kunde inte släppa mitt x efter 1 år.. Jag insåg till slut att han inte var värd det och att det finns alltid nån där ute nånstans som man kommer leva livet ut med.. Det tar nog sin tid att hitta den personen, men till slut är det värt allt. <3

Är verkligen ledsen för din skull.

Var stark och kämpa.

Kramar*



Blogg: http://nicolestephanie.blogg.se/
2010-08-15 @ 22:45:23
Anonym

bra selma, var stark.



2010-08-15 @ 22:50:08
Anonym

Det är alltid sorgligt när något så vackert tar slut men kärlek kan även förvandlas till hat och det är då personen är otrogen... men du verkar vara en stark tjej! kanske en sjuk fråga men hur fick du reda på att han var otrogen? De flesta killarna tror jämt att deras tjej ej kommer få reda på det men där har de verkligen fel. Keep your head up girl, du förtjänar en kille som har ögon BARA för dig och som du skrev, ALLT KOMMER TILLBAKA. What goes around comes back around.



2010-08-16 @ 00:23:20
almedina

aso nuuuu har jag äntligeen kommit hem från Bosnien, jag svår på gud det första jag gjorde va att sätta mig vid datorn och gå in på din blogg :$ jag följer din blogg mer en dom där kända bloggarna hahhaha (a).. aso fan när jag läste började nästan gråta ni va så söta.. Men de han som förlorar på det. du e rkt fin tjej med skön personlighet. så ha det bra och kämpa påå nu. tro mig dt finns tusentals andra killar som skulle döda för dej, remember that.



2010-08-16 @ 10:31:20
Cassandra

fan vad snyggt håret är!

passar dig sjukt mycke! :D



Blogg: http://anjamariawigh.blogg.se/
2010-08-16 @ 21:24:55
Sandra

Kärleken kommer.. Kärleken går...



Blogg: http://sandraborggren.blogg.se/
2010-08-17 @ 18:19:16
Gabriella

DU ÄR SÅ JÄVLA VACKER ÄLSKLING OCH SÅ STARK.

SELMA SEDEF! DU ÄR FKING BEST.

finns här för dig, har en video på oss på min data från 2oo6 ! hihih..

älskar dig hjärtat de vet du... FINNS HÄR / gabbe.g

you can do this girl!



Blogg: http://gaabriellamaria.blogg.se/
2010-08-17 @ 22:15:54
Amra

Var stark Selma! Riktigt modigt av dig att kunna hålla huvudet högt efter allt som hänt.



Keep it up!



<3



Blogg: http://amrafosho.blogg.se/
2010-08-17 @ 23:53:45
Jennie

stackars dig, jag förstår dig nu då , du ska ta din tid men man saknade din blogg.



Blogg: http://mackansflicka.blogg.se/
2010-08-18 @ 03:06:37
julie

om killen inte kan hålla sig till enbart dej, då ska han nt ha dej heller.. han va säkert hur gullig som helst mot dej, men du förtjänar en kille som kan hålla sina fingrar i styr ;) .. o låt han leka kall o shit, efter en tid han kmr ångra sig o tänka fan vrf va jag sådär osv. <3



Blogg: http://memyselfandjulie.blogg.se/
2010-08-18 @ 21:52:45


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!