svar på kommentar

hej hej. här sitter jag och gör ingenting. kollar runt lite överallt osådär bara. tänker på onödiga saker, önskar andra saker osv.. ni vet, jag och mina tankar!

jaja.. fick en kommentar under inlägget till min kusin. " jag kommer alltid att älska dig " är rubriken, om ni vill veta vilket inlägg jag menar. jaja, till saken. jag fick en kommentar där det stod : HAHAH, så ful ! vad menar du med "hahah så ful" ? jag menar, skulle du kunna skriva lite mer tydligare så jag förstod dig, "anonym" ?! jag antar att du menar: "så ful, du snackade om henne innan och nu är ni sams igen.

låt mig förklara. hon är min kusin, jag vet vad jag har sagt till folk om henne, typ att hon är en smutsig bitch, kan berätta de till henne också. och i mina ögon var hon de, DÅ. för hon betedde sig så illa emot mig. men hon är trotsallt min kusin, och efter ettag kände jag saknaden sakta krympa tätt intill mig.. jag saknade min kusin! jag behövde henne vid min sida igen. vi har förlåtit varandra. vi satt på min balkong i förrgår och skrattade och hade de lika kul som vi hade för 1 år sen, tillsammans. de kändes inte ens som att vi hade varit osams. allt kändes så.. fritt..skönt, lugnt, roligt :D ja.. ni ser, jag är glad att vi har hittat tillbaka till varandra, tror hon är minst lika glad :)
så du, anonym.. ehm.. hoppa ifrån en bro!

förresten så ska hon med mig till stan, på måndag.. så kul vi ska ha :) tänkte även bjuda henne på en solning. ha ha ha!
PUSS











jag älskar dig.

Kommentarer
marigona

Broooooooooooooooooor <3333333



Blogg: http://marigonamehmeti.blogg.se/
2009-06-19 @ 23:56:41


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!