allt i ett

nu har det kommit in 4 kommentarer, det var ju mäktigt.. måste säga att ni är överdåliga faktiskt. jaja, jag vaknade vid 12-1 idag. och nu sitter jag här. har precis ätit frukost, yes.. klockan är halv 3 .. frukost mitt på dagen, de är jag de. 

vill bara säga att jag är ledsen över att de blev såhär, vill inte förlora någon av er.. men jag måste lyssna på honom.. vi har varit som syskon sen vi var snorungar. jag kan inte bara skita i vad han säger, när han alltid har skyddat mig och brytt sig om mig. jag vill inte att DU ska försvinna ur mitt liv heller, jag har haft överkul tillsammans med dig zemer.. så jag vet inte hur jag ska göra.. men de får vara som de är, det kanske är bäst så?! som du sa?

det kommer problem ifrån alla håll hela jävla tiden. jag orkar inte med de längre.
vet inte vad jag ska ta mig till.

och en sak till som skrämmer mig riktigt mycket.. jag drömmer om en person varje natt.. alltid roliga, glada drömmar.. vi har så kul, så som vi brukade ha. och jag skojar inte, VARJE natt drömmer jag om den här människan.. helt sjukt. vill veta vad det betyder .. varje natt, olika drömmer, men dom är alltid bra!

och nu så har sara åkt också..  till gotland, hon kommer hem i augusti och då har hon flyttat till marielund ( andra sidan av norrköping ) så jävla kasst! aja, de får bli som de blir.. jag vet att vi inte skiljs åt endå ;) älskar dig, hade kul i gotland nu hjärtat! festa inte för mycket, med din pappas vänner! HAHAHAHA

Kommentarer
Anonym

Det blir så när jag är borta!!!!! :( Inga kommentarer :D



2009-06-16 @ 13:43:57


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!