SARA & AMANDA

efter skolan gick jag med sara hem till henne, sen till rose .. efter en stund där gick vi till verro och satt på hennes baksida.. jag trodde jag skulle svimma utav värmen .. ville bara åka ut till lindö och ta de lugnt, men det fick bli att stanna i klocket idag. vi köpte chips, läsk och lite sånt. satt i parken med grabbarna en stund, träffade tjejerna och satt oss på en filt och pratade och lite sånt bara .. skön dag! bara slappat och haft det nice =) just nu sitter jag med ett stort glas cola. ska strax lägga mig i sängen, är trött som fan! imorgon blir det väl klocket igen antar jag, hoppas bara vädret fortsätter vara fint. annars har väl inget speciellt hänt .. nae, det tycker jag inte. fan, jag vände mig om till min säng, där ligger det fullt med kläder ... ooh.. vika vika vika! =) nej men nu ska jag faktiskt lägga mig .. eller.. just det!

- sara och amanda, en dum syrian och en dum turk.. mina två vänner, jaja ni är så söta och roliga. hahaha nej men, dom sa " SELMA .. SELMAAAAAAAAa.. SKRIV OM OSS I DIN BLOGG, DU MÅSTE! "
jag bara, ja men liksom, nu låter det som att jag har en känd blogg och ni vill visa upp er?
" HAHA JAJA, DEN ÄR KÄND FAN ... KOM IGEN ? "

hahahaha.. helt sjuka! men i alla fall, dessa två tjejer är helt underbara faktiskt, känt dom riktigt länge och jag är alltid glad i deras sällskap. man har alltid kul med dom. jag älskar er tjejer! är glad för varje sekund jag spenderar med er. mashallah nästa år blir det stockholm igen ;)

fan .. nu sa mamma att det bara ska bli 16 grader varmt och regn imorgon?????!!!!!!! jävla skiiiiit .. hoppas hon har fel!



Kommentarer
Anonym

Vilken brun tuttvårta :D



2009-06-02 @ 02:17:40
BoNiiiTa

Turkiska e jätte fint språk måste jag säga :D

Kul att se lite blattar som bloggar haha



Blogg: http://isabelhernandez.blogg.se/
2009-06-02 @ 11:33:01
BoNiiiTa

Är du halv turk eller hel ?



Blogg: http://isabelhernandez.blogg.se/
2009-06-02 @ 16:50:01
amandabaskin

hahaha på gud vi ska göra största äventyret nästa år <3

älskar dig också hayati<3



2009-06-02 @ 17:30:30


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!