GRATTIS AMANDA!

till att börja med, måste jag säga grattis amanda. hoppas du får en bra dag, min prinsessa =D <3

jag är hemma nu. igår käkade vi lite o så, sen tvättade jag och viccys min systers fönster, HAHAHA. hon låter oss komma hem till henne för att städa, den jäveln! sen i alla fall kollade vi på i taket lyser stjärnorna, jag rekomenderar den INTE! jag som trodde den skulle vara riktigt bra .. den var väl sådär , helt seg och shit. sen kollade vi på 2 skräckfilmer.. jag vaknade typ 10 gg inatt, hahaha.. var skit rädd.

sen imorse vaknade vi typ halv 12, satt i köket lite. drack kaffe och så sen vidare till hageby centrum för att handla. som dom har gjort om i HC asså.. willys och allt, helt fult haha.. skit litet har de blivit också. men de var ingen kö, så vi blev klara fort i alla fall. sen drog vi vagnen ända hem till min syster HAHAHA.. efter vi hade packat upp allt gjorde vi tacos, de va riktigt gott. sen så kollade min syrra igenom kvittot, min syster handlade någon Ajax rengöring för 31 kr. hon kvinnan i kassan hade slagit in gånger 10, så vi betalade en sån Ajax för 315 kr. HAHA jag och viccy gick dit och tog pengarna tillbaka! dom tror dom kan lura oss.. dom jävlarna. nybörjare borde inte få sitta i kassan, de första dom gör när dom kommer dit. ( för hon kvinnan i kassan var skit seg och typ helt borta, de märktes att hon var ny ) men nu är allt utrett i alla fall.

senare tog jag och viccy CYKELN hem till mig, som de regnade.. vi såg ut som två blöta hundar.. ingen av oss orkade skjutsa varandra heller haha båda hade damp. men så kom vi i alla fall hem till mig. tog mitt busskort, sen vidare till klocket för den där jävla viccy ville inte cykla hem själv. och då blev vi mer blöta.... sen tog jag spårvagnen hem när vi kom fram till klocket.

nu är jag helt död kan jag lova.. trött som fan. ska hoppa in i dushen strax.. sen logga in på msn, efter de blir de bara tv.. sen ZzzZZzZ =)

återigen, grattis amanda.. love u girl! <3

Kommentarer
Egzona

HAHAHHAHAHAHA allvar??? kuku se vad ni turkar har gjort me oss, vi e helt borta nu HAHAHA, mer an vad vi var innan da (a).



jag kommer ba ihag ifran lunar nar jag hittade din HAHA, erkann jag e akta snake?



<33





Blogg: http://simplyegzona.blogg.se/
2009-06-18 @ 18:18:49
amanda

tack älskling <33



2009-06-18 @ 21:49:42


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!