vila i frid Therese Rojo

nu har jag precis dushat, packat till imorgon, gjort mig redo för sängen!
ska strax lägga mig. och förresten..

måste säga tack till den här " Anonyma " personen som verkar besöka mig väldigt ofta.. jag skrev lite i min blogg för ett tag sen. jag vill bara skriva av mig lite. ni hittar inlägget under rubriken "natti natti" och nu är det så att den här anonyma personen har kommenterat 2 gånger. fina, kloka, bra ord. och allt han/hon skriver, stämmer, personen har så rätt..
vill bara veta vem det är?

och han/hon säger. " jag vet vem du är, men du vet inte vem jag är"
eller något åt de hållet? .. vem är du? jag vill veta?

tack igen, din anonyma sak.. haha :)



och nu till en annan sak, som ni kanske vet har en tjej blivit mördad?! efter sin skolbal. såg i min kompis blogg att hon vet lite vad som egentligen hände, eller vad hon har hört i alla fall.

"Ni vet tjejen som blev mördad av ett par, en tjej och en kille? Än så länge har jag förstått att denna tjej tydligen hade gått och strulat med killen, sen sa hans tjej "om du älskar mig, så döda henne" och då gjorde han det? Vet inte riktigt om det är sant men det är ju så folk säger. Jävla idioter, hoppas ni dör. Vad jag vet så heter paret Tove och Tim, och vad jag kommer på nu verkade den här Tove väldigt avundsjuk på tjejen dom mördade " ( text ifrån min kompis, adelinas blogg )

är det verkligen sant? helt sjukt i så fall! avundsjuka kan verkligen leda till mord .. 15-16 år gamla? helt sjukt! hur kan man ta en annan människas liv? jag förstår inte hur man har hjärta till de? iskalla idioter! jag hoppas dessa människor brinner i helvetet en vacker dag. ni kommer få sota för de ni har gjort .. människor känner sig ihåliga pga er? Therese Rojo var en riktigt vacker tjej, jag bor inte i stockholm, vet inte vem hon är. men hon såg riktigt vacker ut.. vet heller inte hur hon var som person, men ingen är värd att dö för att någon annan är avis på han/hon.

Må du vila i frid Therese.



vi hörs .. puss

Kommentarer
Anonym

Om han verkligen hade älskat henne, så hade han sagt nej o istället velat förlova sig med henne :P. Mentalt sjukhus nästan!!



Förresten, vad spelar det för roll om du får veta vem jag är el inte? :)



2009-06-09 @ 21:12:57
selma

du är inte den " anonyma " personen :P



Blogg: http://selmasedef.blogg.se/
2009-06-09 @ 21:50:05
Anonym

helt sjukt vad fan. idioter till max dom som gjorde det!



Blogg: http://adelinaadelina.blogg.se/
2009-06-09 @ 22:15:30
Anonym

Klart jag är den anonyma personen. Jämför ip-adresser :p



2009-06-10 @ 08:56:02
Anonym

men säg vem du är då ;D ?



Blogg: http://selmasedef.blogg.se/
2009-06-11 @ 00:11:30


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!