SVAR PÅ TAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym: så stupid att ta en ALBANSK kille, fyfan! d e kräk blir bortgifta tom, du koommer bli sårad =/ han e ful förresten

hittade en kommentar som jag glömt godkänna OCH läst, när jag bläddrade bland mina kommentarer nyss.

SVAR: Jag blir så pissed of över såna här kommentarer alltså. Varför är det dumt att vara med en albansk kille? Jag tog honom inte, utan jag blev kär i honom, vi blev kära i varandra. Har du aldrig sett en albansk kille välja sin egen tjej, ifrån hjärtat. riktig kärlek ?! Han kommer inte bli bortgift. Hans storasyster hade en kille som hon själv valde att vara tillsammans med (INTE ALBAN) och hans bror är inte heller bortgift och Kastriots syskon är äldre än han. Så bortgift tror jag inte att han blir. Ska inte ens behöva nämna hans syskon för dig men blir sur när jag ser såna här kommentarer.  Jag ska berätta en sak för dig: min mammas kompis (svensk) är GIFT med en alban och de har varit gifta i flera flera år. konstigt att han inte blev bortgift ;) Så dra inte alla över samma kant. Och visst, du får tycka att han är ful. Absolut inga problem för mig. Då är de en mindre flicka som tittar på honom ;)

Kommentarer
D

Lol, vilken mogen kommentar. Okej, man har ju hört själv från albaner att de måste gifta sig med albanska tjejer, men vem säger att det gäller alla? dessutom är han nt ful någonstans, tror den bruden var lite avundsjuk hahah lol.



Blogg: http://denisow.blogg.se/
2010-06-21 @ 01:02:41
melisa

dendär kärringen borde hålla sin käft man märker att en alban dissat henne ;) jävla idiot vad fan vet hon om albaner! Tjejerna är de skiträdda om och vill inte låta de gifta sig tills de fixat allting i sitt liv och levt livet. Papporna är skiträdda för sina döttrar de vill inte släppa taget. Så lilla kärring som verkar veta så mycket om albaner stäng bara din käft!



2010-06-21 @ 08:58:34
milijana

nu trackasserar jag dig igen. och den kommentaren HAHAHAHAHAHA .. min första kärlek var alban. Långdistansförhållande. vi höll i nästan två år. Vi hade inte tagit slut om det inte varit pga en albansk tjej + avstånden. (vi va unga och kunde inte åka hejvilt) så selma, go after your heart. Den där kommentaren är la skämmig, är den inte? ne, fan va bra människa där, jag fick iaf skratta.. hahah ! skämmig skämmig. lycka till selma, fuck alla som bara pratar om er. ni är söta tillsammans. behandlar han dig bra så go for it, varför inte..



2010-06-21 @ 10:36:55
Adelina

Hahaha vad fan! Albanska killar FÅR jämt välja sina egna tjejer. Vad jag vet så bestämmer KILLARNA själva. Tjejer kan ha det svårare MEN som min mamma säger så kan man bli kär i vem som helst. Även om föräldrarna inte accepterar killen så är det inte något fel och bli kär i vem som helst. Aaaaahhhh tröga människa!



Blogg: http://adelinaadelina.blogg.se/
2010-06-21 @ 13:58:49
aylin caglipamuk !

omg så störd person , hahahaha stör mig fett mycket på sånna människor, haha det finns så många tjejer som är tillsammas med albanska killar och de är absolut inte fula iallafall, asså såklart de får välja sin tjej , jag har aldrig hört talas om att killar blir bortgifta och speciellt ijnte albanska killar hahah ! kul att höra att ni är tillsammans igen och att allt verkar bra, önskar er all lycka i världen sätisar !



Blogg: http://aylin !
2010-06-21 @ 15:49:25
Kre

va e de för fel på albaner ja e en!! ;S



2010-08-07 @ 16:10:26
Dijana

Jag tror inte din kille är hel alban han är ashkali? de är zigenska albaner som bara pratar albanska och inte zigenska.. en kompis till mig satt brevid mig o läste hon bor i herrljunga o kände igen han o sa det.. Grymt med en turk o en ashkali :P om de nu e så



2011-02-11 @ 16:16:03
Karmadh

âr det en turk du är? Va fan vet du om albaner? Ni bliver ju skcikad til eran fula kusiner fram och tilbaks som om ni var en jävla postorder.



2011-06-09 @ 01:30:49


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!