VEM ÄR SELMA?

På senaste tiden tittar det in nytt folk har jag sett. Läs igenom detta så vet ni lite mer om vem jag är:

Jag är en halvturkisk tjej som bor i Norrköping och är född 93, är alltså 17 år. Jag hör ifrån många att jag inte alls ser ut som en svenne/turk, utan mer som en bosnier. Har fått höra det ända sen jag var liten. Och att jag bara är 17 år kan inte stämma säger många. men jo, jag är bara 17 år gammal.

Jag är en väldigt jordnära tjej, har dock en tuff attityd. Om jag stör mig på någon, om någon förstör för mig eller för mina nära och kära, kommer mitt turkiska temperament fram. Då blir jag en crazy bitch like a lion, HAHAHA!! Inte konstigt att mitt stjärntecken är lejon.

I familjen Sedef är vi 5 idioter: Pappa Erdogan, mamma Eva, storebrorsan Deniz och storesyrran Suzan. Får inte glömma bort min älskling: Jag har ett distansförhållande med min pojkvän som heter Kastriot, albansk bakgrund och bor utanför Göteborg, han fyller 18 år den 19 november. Vi har varit tillsammans i snart ett halv år och mer ska det bli. Han är min första riktiga kärlek och jag är otroligt glad över att jag har honom. Te dua ♥

När jag gått ut gymnasiet vill jag vidareutbilda mig till Socionom. Jag tycker att det är intressant med människor och jag mår bra av att hjälpa andra. Vill jobba med ungdomar som har problem med t.ex. Narkotika, alkohol, föräldrar, hemmet, skolan. Allt! Vill få dom att komma på bättre vägar i livet. Tillsammans kommer vi lyckas!

I framtiden när jag har mitt jobb, bor jag troligtvis under samma tak som in älskling och heter Miss Spahijaj istället för Sedef. Jag vill ha 3 barn kanske 4.. En dotter och en son och de sista kvittar, men egentligen är inte könen viktigast utan helst av allt vill jag ha friska barn som kan njuta av sin uppväxt och framtiden. Namn på barn som jag tycker om och gärna skulle döpa mina till:
Kille: Rico, Artan, Kenan
Tjej; Gizelle, Sibel, Qendresa

Min blogg handlar alltså om mig och min pojkvän, skolan, familj och vänner, humor, mycket tankar och åsikter. Ta vissa ord i min blogg med en nypa salt..
jag tycker om att skämta!



I hope u like it !
peace love & kebab
S to the elma







My baby love








Me
n' friends










Kommentarer
aida

Du verkar helt gullig hehe fast du har en tuff attityd, jag själv e bosnier och du ser faktiskt lite ut som en bosnier :) iaf tänkte fråga, ditt hår e så himla vackert och långt, har du låtit det växa bara? Jätte bra blogg också, kram



2010-06-12 @ 15:30:06
Linn-Lay

det va ett bra inlägg. det är altid roligare att veta vems blogg man egentligen läser :D vad har du roat dig med i dag då? :D



Blogg: http://linnlay.blogg.se/
2010-06-12 @ 16:09:36
gözde

damn du är vacker :)



Blogg: http://tttturk.blogg.se/
2010-06-12 @ 22:01:05
Anna

du är vacker ! :)



Blogg: http://annaahellgren.blogg.se/
2010-06-14 @ 00:40:26
Selina

Du är en riktigt fin tjej!



Ha en fin ny vecka :-)



//Love Selina



Blogg: http://loveselina.blogg.se/
2010-06-14 @ 03:56:05
Anesa

Herregud vad vacker du är tjejen! :O

Inte ofta man ser en tjej med ett sånt vackert ansikte :) Ha de bra!



Blogg: http://anesadz.blogg.se/
2010-07-12 @ 10:05:42


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!