UNDERBAR!

Såhär söt är min vackra pojkvän på msn just nu:





Vissa dagar är han bara så otroligt söt och snäll. Fjantig som jag är, fick jag självklart tårar. vet inte vad som har hänt med mig, har blivit så känslig. Kan vara att jag saknar honom så jävla mycket också, även att jag träffade han igår. Önskar att han var här med mig nu. Känner hans doft då och då.. helt sjukt. Men ni som är kära och ni som vet hur det är att sakna någon såhär mycket. Ni vet hur jag känner.

Vi har i alla fall beställt lite kläder. Eller jag har. det blev 3 par leggings och ett par skor och sen två tidiga födelsedagspresenter till älskling, han peka ut en sak han ville ha och jag valde den andra. det blir nog bra! :)

Nu skulle älskling kolla på film, och jag är inte ett dugg trött. Varenda kotte är tråkig! Ska låta mitt hjärta vara lite, även att han bad mig smsa. vill ej göra det när han kollar på film, känns bara som att man stör då.

gud vad jag älskar dig mitt hjärta, min andra halva ♥


denna kvällen var underbar.. du och jag under fyverkerierna.. love you!

med detta säger jag god natt ♥ eller nej, en sak till. Grattis på födelsedagen Rabe (Kastriots storasyster) hoppas du får en underbar dag med mycket skratt och kärlek ♥ vi hörs imorgon gullungar. puss på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!