FREDAG - SOVER INTE ÄN

klockan är strax 06.00 och jag sover inte än. låg vaken och smsade med älskling tills klockan slog 3, han var så söt. Han var jätte trött men låg uppe ändå för att prata med mig. jag saknar dig zemer! ;( efter att han somnat började Anna phil på tv, så jag låg vaken till 03.40 och kollade på det, sen vände jag på mig och försökte sova men det gick inte. Då kom jag på att jag kunde spela Snake på min mobil. Det gjorde jag en stund, sen vände jag på mig och vid halv 5 hörde jag att mamma gick upp så jag frågade när hon skulle iväg och klippa sig, så att hon kunde väcka mig i tid. Då sa hon att jag lika gärna kunde vara uppe tills vi ska gå för om jag skulle ha lagt mig skulle det vara omöjligt att få liv i mig på några timmar.

Så jag satte mig i köket lite med henne, hon berättade om tanten som hon brukar gå till och hjälpa som är 90 år gammal. Hon berättade så roliga saker om henne, hon har ju blivit så gammal så hon glömmer saker. Hon letade efter sina strumpor och mamma stod och sopade golvet, hon letade och letade sen fick mamma se att tanten hade på sig dom och då sa hon: Men du har ju på dig strumporna.. Det fattade inte tanten och någon minut tidigare gick en man in på toan, en man som brukar gå dit och fika och sådär. Helt plötsligt sa tanten: men dom kanske är på toaletten och hon sprang dit. Lika snabbt kom hon utspringande och skrek MEN DET ÄR JU EN KARL PÅ TOAN, OH GUD.. EN KARL! hahahahahahahahaha.

Hon har en larmklocka runt sig om halsen ifall hon skulle ramla eller så. Så kan hon bara trycka på den så larmas det och hon får hjälp. Och i hallen står en "svarare" som sätts igång så hon kan prata. Hon hade tydligen råkat trycka på larmet en gång och den där svararen sätts igång och hon försöker prata med larmklockan runt halsen. HALLÅ HALLÅ, och håller den mot örat HAHAHAHAHAHHAA.

Stackars kvinna. Men hon är jätte stark. 90 år gammal och inga problem, alltså hon är frisk men bara att hon glömmer av saker pga åldern. Lite roligt när mamma berättade faktiskt. Vi skrattade som två idioter och hon fick värsta skrattanfallen, tårar och hela köret.

Nu ska jag inte göra så mycket, funderar på att lägga mig i sängen men då somnar jag säkert bara. Kanske borde ta en dush och klä på mig istället.. börjar bli trött :(

Oj va långt inlägget blev, här nedan bjuder jag på några gamla vinterbilder på mig och älskling. nu sätter jag punkt så hörs vi sen.










Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!