tankar

Att livet kan förändras så hastigt. Förra året vid den här tiden satt och min kusin på balkongen med en stor frukost och solade. senare drog vi på oss shorts och ett linne och gick ut, till klocket skulle jag tro. om inte det blev det himpa. Jag smsade med en kille som jag aldrig hade träffat. Idag sitter jag här och saknar honom som jag smsade med för ett år sedan. saknar hans pussar som jag så ofta får när han är brevid mig. Umgås inte alls med min kusin. Hon är på ett håll och jag är på ett annat. Måste säga att jag och hon har haft en fin tid tillsammans men saker och ting förändras. Grattis till studenten förresten. Du är stor nu, stor på riktigt. Grattis Hanna!

Livet ger en många utmaningar, många val. Undra vad jag gör nästa år vid den här tiden? Ja ni, det återstår att se. Kanske sitter på ett flygplan med min älskling, till ett varmare land på en semester, eller så kanske jag har nya vänner som jag sitter på stan och fikar med? Eller så kanske jag sitter i en bil upp till stockholm för att shoppa.. Tänk om jag bor i en annan stad, tänk om jag lever tillsammans med Kastriot i våran egna lägenget? tänk tänk tänk..

Jag har sjukt konstiga tankar, jag undrar och frågar mig själv ofta massor konstiga frågor.

Jag och framtiden är goda vänner. Egentligen inte, för jag får ingen bild av hur min framtid kommer att se ut.. Men jag tänker mycket på den och jag hoppas att jag får en bra och fin framtid. Ett bra jobb, ett hem där jag känner mig trygg i, min fina man och våra underbara friska barn.

Framtiden är skrämmande, men ändå så otroligt spännande.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!