-

Jag kan inte skriva någon rubrik i detta inlägget för då förstörs hela texten.. ;S

Hugo </3 Paulina.


Jag antar att ingen har missat skandalen?! Paulina har varit otrogen mot Hugo med kungarna av tylösand kändisen Nemo. Jag säger såhär: Jag tycker om Paulina, förr avskydde jag henne men hon verkar ha blivit mer mogen sen hon blev tillsammans med Hugo och det fick mig att börja gilla henne. Hon verkade ta mer ansvar. Men att hon var otrogen mot Hugo får mig att tänka om. Var hon verkligen så mogen, tog hon verkligen så mycket ansvar om jag trodde? Det hon gjorde är patetiskt. Hugo, en människa som hon vet älskar henne, bryr sig om henne, en människa som hon skulle kunna ha delat barn och hus med om några år är liksom bortblåst. För vad? för en natt med en kille som hon knappt känner, som hon inte har känslor för. Var det värt det? absolut inte!

Jag tycker så synd om hugo, han verkar verkligen vara en underbar kille. En kille som skyddat och stöttat Paulina de senaste halvåret. Jag fattar inte hur människor kan vara så dumma, så kallhjärtade, så egoistiska. Jag fattar mig inte på dig Paulina.  Ett misstag är ett misstag, och man lär sig av sina misstag. Paulina är bara en människa, så som alla vi andra. Men det var jävligt lågt av henne, jävligt äckligt och patetiskt. Paulina förtjänar inte Hugo, inte efter att ha varit med en annan kille. Det är liksom oacceptabelt! Men å andra sidan är alla värda en andra chans..

Jag fattar inte hur man kan vara otrogen om man älskar sin partner. Jag menar, hur kan man kyssa en annan person, hur kan man vara intim med en annan person när man vet att man har en flick/pojkvän som älskar en, som dör för en, som man kan få en framtid med? jag hajar inte och kommer aldrig göra det heller.

Kommentarer
Angie In Turkey

Jo gör det, men turkiet är paxat, tyvärr. du far ta nagot grannland istället.. Hmm lets see.. Iran, Syrien, Irak? :P



Blogg: http://angielovely.blogg.se/
2010-10-22 @ 00:00:12


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!