SVAR

du leker ju minst lika mkt om en albansk flicka i så fall,för turker har samma rötter som albaner om man kollar långt bak dvs flera århundranden tbx.du leker också säkert en "fin" flickas roll i Turkiet,där kan du inte gå o säga att du haft sex med Kastriot tex..så du ska inte heller säga något,jag bryr mig inte men palla kommentera en sådan sak bara för o få dig själv till en högre nivå,vilket du inte gör i min syn..tvärtom!Dessutom så tog du just albanska tjejer som exempel för att Kastriot är alban..han gjorde helt rätt som var otrogen mot dig,så är det med alla albanska killar de knullar alla hit o dit och till slut så blir det endån en albansk tjej de gifter sig med och skaffar familj etc etc.Peace

svar: Min pappa accepterade Kastriot och han vet att vi sov i samma säng. han är väl inte dum i huvudet och tror att vi inte rör varandra när vi är 17 år gamla och sover i samma säng? :S ingen förälder är dum, dom vet mycket väl vad man sysslar med. Min pappa kanske inte avgudade att vi sov i samma säng och att jag ens hade pojkvän, men han accepterade det och han tyckte om Kastriot.

och jag tog inte ett exempel bara för att kastriot är alban, var kom han in i bilden? han är inte den enda albanen här i världen.

och kom inte och prata innan du vet någonting. läs det jag skrev en gång till, det står som vid det här laget jag skrev alltså om en tjej som jag sett med egna ögon, inget exempel. och vadå kastriot gjorde helt rätt som var otrogen mot dig? ingen har rätt att vara otrogen mot någon, ingen har rätt att krossa någons hjärta. och nej, så är det inte med alla albanska killar. det finns tusentals svenskar som är gifta med albaner, det finns miljontals andra utländska kvinnor som är tillsammans, förlovade, gifta med albaner. om du aldrig har sett något liknande innan, tycker jag att du borde göra det innan du börjar snacka! och sluta dra alla över samma kant! hade bra.

Kommentarer
Angie In Turkey

eeh, okej, nagot crackhead som kommenerat dig lr? :P



Svar; tack sa jätte mycket, gullis<3



Blogg: http://angielovely.blogg.se/
2010-10-16 @ 22:02:18
Anonym

Hahhaha men orka. Vad då samma rötter? Bara för att båda e muslimska länder eller?. Och håller med Selma där, han har fan ingen rätt att vara otrogen om inte hon varit. Killar kan också vara horor, manshoror. Karma is a bitch, what goes around comes back around;)



2010-10-17 @ 15:40:40


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!