yesterday.

jag sov inte på hela natten, men hoppade in och dusha på morgonen och fixade mig. gick ner till stan i snöstormen med mamsen för hon skulle klippa sig kl 9.00. vid halv 11 mötte vi upp katti, vi skiljdes ifrån mamma och gick iväg på ett möte, det gick väl bra!

efter mötet gick vi runt en sväng på stan, fick med mig lite grajor hem. En söt liten topp, läppglans & strumpbyxor, alltid är det något :) stackars katti hade glömt sina pengar hemma på diskbänken så när hon stod och skulle betala blev det lite fel. jag la självklart ut åt henne så att hon kunde få sin söta sommarklänning & sin mysiga tröja med en bambi på haha. även lite grejor till brorsan fick hon med sig.

sen mötte vi upp hennes kompis och tog en fika, mysigt. efter det mötte vi upp syrran & levent. gick till systemet en sväng. sen skiljdes jag ifrån dom och gick hem. var hungrig & trött. däckade på dirren. ställde alarm och hade ljud på telefonen eftersom att vi skulle dricka lite hos L. men tror ni att jag vaknade? NAE. fan vad sur jag är på mig själv. ville verkligen gå dit. "61 meddelanden, 18 missade samtal" hahaha allihopa hade bombat mig. mina änglar ni är så fina som saknade mig på plats :) hörde att ni hade haft en bra kväll och är glad för er skull i alla fall haha.

Vi kanske kör idag istället. ska försöka övertala syrran och resten moohahahaha. vaknade i alla fall nu vid 01.30. utvilad. 10 timmars sömn är aldrig fel. ska hoppa in i dushen strax för senare vid 8 direkt när det öppnar ska jag och mami iväg och handla.

Jag är glad över att jag har mina älskade syskon Deniz & Suzan. jag är minst lika glad över att jag har Katti & Levent!! Även mina vänner. Hellre har jag få äkta vänner & många horungar. ni vet vilka ni är och ni har en stor plats i mitt hjärta varenda en utav er.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!