"inte ens en hoe beter sig som hon gör"

Efter allt jag gjort för dig, fick jag skiten tillbaka? innan tyckte jag du var en söt tjej, en topp kunde sitta jätte bra på dig. men nu är ditt ansikte en mardröm, dina kläder klär dig inte ens, allt är så äckligt och fult på dig. Nu ser jag bara en känslokall, hjärtlös, smutsig tjej. inte den jag brukade hänga med! jag skäms ÅT dig. att du inte har skam i kroppen alltså.. det är otroligt. Att kunna påstå att man mår toppenbra efter en sån här sak. du är otrolig. Att ens kunna göra en sån sak ifrån första början. haha det finns inte ord för dig.
ditt kräk.

du har skämt ut dig själv & du har skämt ut mig. du har trampat på både mig & min familj. minns du inte allt de gjort för dig? de har behandlat dig som sin egen dotter. men som sagt, tiden bevisar det mesta, eller ja ALLT & jag är glad över att jag fick reda på vilken liten smutsig råtta du var. du förtjänar inte ens skiten under mina skor, och det kommer ifrån hjärtat! under dessa åren har man hört både det ena & det andra om dig. jag har alltid stått på din sida. men titta så fel man kan ha. förskräckligt. nu skiter jag i allt jag hör om dig, för det mesta är ju sanning, eller hur? ;)

shkäänk. jävla äckel!


ush, jag var tvungen att få skriva av mig lite. kan inte rå för att vissa folk beter sig som djur, som småkryp. äckliga jävlar. sitter i alla fall här & dricker kaffe, inväntar big brother. vi hörs säkert senare, i ett natt inlägg :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!