Efter regn kommer solsken.

Och precis så som rubriken lyder ÄR det. allt ont och smärtsamt jag varit med om är förflutet. Alla jobbiga månader jag fick stå ut med är borta! jag fick kämpa mig genom varje dag. hade långa sömnlösa nätter, flera liter tårar på mina kinder. allt kändes piss, jag kände mig så ensam och hjälplös. jag har blivit en så starkare person. Dem som gjort mig illa, har gjort mig starkare. Jag har kämpat igenom massor under det senaste året och endå har jag FÖRSÖKT ha ett leénde på mina läppar och tänka positivt "allt kommer bli bra.

och se vad som hände? att slåss för sin lycka och kämpa för det man vill uppnå ger resultat. nu mår jag bra, äntligen har jag fått solsken i mitt liv! skolan känns grym, mina fina vänner finns där för mig, brorsan kommer ut om 25 dagar, allt flyter på så bra. nu kan jag skratta ifrån hjärtat igen och det känns så grymt härligt.

Ni förstår inte. efter så många månader av smärta.. och så bara vände allt till fördelar. man måste nå botten för att kunna ta sig upp och snart är jag på toppen! jag är på god väg. redan nu kan jag skrika av lycka men jag ska vänta tills jag står på de högsta berget (när allt är färdigt & klart) och skrika för kung och fosterland HAHA !


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!