Broken hearted girl

Nu har jag fått två stycken kommentarer som handlar om kärlek. är tacksam över det! svarar på en nu och den andra senare idag (klockan är efter 12).

Anynom: känner mig skitmobbad nu men de så att jag förut pratade med en kille som jag länge haft öga för. tyvärr fick min bror reda på det och sa till mig att avsluta allt. jag lyssnade på honom men nu efter ångrar jag mig skit mycket och kan inte sluta tänka på hur det kunde ha blivit om jag valt att inte lyssna på min bror. vi träffades bara två gånger men de va endå något speciellt med han. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra och undrar om du har något tips


Hej min vän! du har ingen anledning till att känna dig mobbad. Det är normalt att gå och grubbla över saker som man ångrar, om man tog fel beslut osv. Ditt problem är att du lägger ditt liv i någon annans händer, i detta fallet din brors. och det ska du INTE göra. Du har ett eget liv, ett eget val. Det brukar vara vanligt att bröder är hårda med pojkvänner när det gäller deras systrar, och det beror inte på att de vill såra dig. Utan det beror på att de är rädda för att KILLEN ska såra deras syster. Din bror älskar dig och han var rädd för att killen skulle såra dig, göra dig illa. Det är bara kärlek. Sen kan det också handla om att han skäms i sin kompiskrets "din syrra är hora, hon går med en kille" vilket är omoget.

Jag tycker att du gjorde fel som beslöt dig för att skita i killen på grund av att din bror inte tillät det. Men jag förstår dig också, klart man vill lyssna på sin bror. Ibland har man inte ens ett val, fast man egentligen borde ha det. Du har ett eget liv, du bestämmer själv även om det är svårt att hålla förhållandet hemligt. Om jag var du skulle jag försöka ta kontakt med killen igen, förklara för honom och be om ursäkt över en fika eller så. Be om en andra chans (om du nu är beredd på det). Alla är värda en andra chans.

Det kvittar att ni bara sågs två gånger, jag antar att du har fått känna på kärlek vid första ögonkastet. Det har jag, jag vet hur det känns. Be din bror att sluta vara så beskyddande, även om det kommer att bli svårt att säga det åt honom. Få din bror att tro på dig, att du inte är dum, att du vet hur du ska kontrollera detta och att du inte låter någon kille trampa på dig och utnyttja dig. Men vad du än gör tänk till en extra gång: är denna killen verkligen så bra? eller kanske skyddade min bror mig för att han visste att denna killen var dålig? Jag känner som sagt inte din bror och jag vet inte varför han gjorde som han gjorde - men det var antagligen för att han inte ville se dig sårad (vilket även kan bero på att killen du tycker om är dålig). Hur som helst, gå på magkänslan. Jag tror att killen kommer förstå dig, om inte - skit i honom, för då är han en skitstövel som inte är värd dig

Jag hoppas det löser sig. Hade bra och må bäst. Skriv om det är något mer och hör gärna av dig så att jag får veta hur det gick. Puss på dig.



Kommentarer
Anonym

Vill bara tacka dig så mycket för ditt svar. Du är verkligen duktig som du skrev, de känns skönt nu efter och jag ska tänka på det du skrev till mig. Jag vet att killen inte är en av de bästa men han verkade även ha bra sidor. Tror inte att det är så att min bror skäms för sin kompiskrets eftersom han inte brytt sig tidigare. Tror han märkte att jag gillade den här killen eller nått, ingen aning faktiskt. Jag vill verkligen höra av mig till honom men jag skäms för vet inte hur jag ska höra av mig eller vad jag ska säga.. Tack igen för din hjälp Selma du anar inte det betyder mycket!!



2011-03-04 @ 18:53:52


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!