Distans

Hej! Jag är en tjej som fäste mig vid en kille i tonåren e fortfarande ung. Vi har varit tillsammans i över 2 år nu och det är distans förhållande ... Han är den första jag älskat och jag kan inte med ord förklara min kärlek för han , kan börja gråta bara jag tänker på våran kärlek , hur töntigt det än låter haha. Hur ska man göra för att inte tänka på saknaden så mycket ? Och sedan har jag en annan sak att tillägga. På sistone har vi fått problem , jag börjar tro han är otrogen men har dock inte 100% bevis men det känns bara som om han är det. Han har bland annat ljugit om sina ex att de e kompisar fast de är ex osv ... Sen finns det en del ex som är beroende av han , visst jag är lite svartsjuk MEN SÅ SVARTSJUK E JAG INTE men vem fan vill ha en massa ex springandes i ens förhållande ? Jag hatar de kan man säga , för de är riktiga häxor. Vad fan ska jag göra ? Vi vill fan gifta oss ...


Hej!
Jag vet hur det är med distansförhållande och saknaden går inte att beskriva med ord. Så fort man skiljs åt önskar man att man kunde ta tillbaka tiden till den första dagen man träffades. Tro mig jag kunde också gråta bara jag tänkte på han och mig hahaha, det är sick! Om du har klarat 2 år på distans, så tror jag att ni skulle klara det i 2 år till utan problem. När jag var tillsammans med mitt ex så försökte jag inte tänka på saknaden så mycket, även att det var otroligt svårt. vi hade kontakt dagligen, pratade väldigt mycket i telefon och smsade konstant. Somnade oftast med honom i telefonen. De får en att känna en närhet, även att killen är långt borta. Man måste kämpa tillsammans och tänka "när vi ses kommer jag må mycket bättre, det kommer vara roligare att träffas när man hinner vara ifrån varandra" (vilket folk som bor i samma stad, ofta inte har en chans till).

Det finns både för och nackdelar med distansförhållande, men jag råder dig att tänka på alla fördelar och försöka göra det bästa av situationen. Grattis till ett så långt förhållande måste jag säga, ni är starka med tanke på att ni inte bor i samma stad. Sen det här med ex, det är det värsta jag vet också. Men varför ska man lägga ner energi på sånt? De är förflutet, gammalt, borta med vinden. Han är din nu, och det har han varit de senaste två åren. Du kan kalla han för DIN, inte dom. Han älskar dig, inte dom.

Sen att han ljuger om sina ex är en helt annan femma, du borde konfrontera honom. Han har ingen rätt att ljuga, ingen har rätt att ljuga om något. Man ska vara 210 % ärlig i ett förhållande, det kommer man längst på. Fråga honom varför han ljög och berätta för honom att du är orolig, låt honom veta vad du tänker och prata om det. Man ska prata om allt med varandra, även vad som försigår i sitt eget huvud. Dela med dig av dina tankar och dina känslor. Om han vill gifta sig med dig är det väldigt konstigt om han har varit otrogen, att gifta sig är det största steget i ett förhållande. Då ska det liksom vara ni två för all framtid. Prata med honom som sagt, fråga allt du vill veta utan att skämmas, eller känna dig för på. Är säker på att han vill veta vad du tänker, precis som du vill veta vad som snurrar i hans huvud.

Hoppas det går bra och att ni lever lyckligt i alla era dagar. Ta hand om dig. Du är stark! puss & kram

Kommentarer
The Distans girl

Tack så mycket för svaret och för gratulerandet ! Jag beundrar dig verkligen och ditt tänkande , annars tycker jag att tjejer i Sverige , nt bara svenska , utan väldigt många är för avslappnade och tycker att det e ok om ens kille umgås med ex osv medan jag ej tycker det. Jag menar , han har haft sex med någon uttav de osv och sedan ska de leka kompisar what ? Visst om han e singel och vill ha tillbaka ett ex eller så men om man har flickvän ska man visa respekt.Och , ja , jag e den enda som han någonsin velat gifta sig med , ändå om jag e hans andra stora kärlek men han var väldigt ung då han var tillsammans med sin första kärlek. Tycker att du har väldigt bra blogg. Diggar dig , ditt utseende och att du e halv turk ! haha. Hoppas du också en vacker dag hittar din stora och äkta Kärlek =) Kram



2011-03-09 @ 22:42:09


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!