Omogen kille

Anonym: hej selma , du är sjukt söt o jag älskar ditt hår o din kläd stil (a) ..
men jag har ett stort problem , ja var tsm med en kille i 9 månader , vi bråka ganska mycke men när vi väl hadde bråkat så blev det jävligt dåligt för bådda o han ringde mig direkt o sa förlåt o sånt .. men sen för 2 veckor sen så bråka vi om att varför jag inte gick med han på en fest i navestad o jag gick inte för jag skulle fira en nära vän till mig som han abslout inte gillar .. Han blev jävligt sur o var "kall" mott mig hela den dagen o nästa dag så blev det sådär o han sa vid eftermiddags " älskar dig mest min prinsessa, du är mitt allt ! " o samma natt sa han det är bättre om vi bara är vänner .. jag har varit i deprition sen dess och dagen efter blev han tsm me en annan tjej , han vill bara vara vänner ( bra vänner) men varje gång han snackar emd mig eller smsar så blir jag glad men mår bara dåligare , vet inte hur ja ska göra , älskar värkligen han .! och hon som han är tsm med vill jag bara slå sönder , varje gång jag ser henne ger hon mig ett hånfult leendé men försöker hålla ilskan inne men i lördags höl jag på o slå henne men mina vänner stoppa mig .
ge mig nåt bra råd eller bara nåt vill inte glömma han vill ha tillbacka han men INGEN av mina vänner vill det de säger att jag förtjänar någon mycke bättre ..
sjukt snällt om du kundde hjälpa mig , kramar :/<3


Svar: tack så mycket för dina komplimanger ♥ Nu till ditt problem: din pojkvän verkar inte vara riktigt mogen, han verkar inte våga visa sina känslor riktigt med tanke på att han en dag påstår att han älskar dig, men vänder lika fort och säger att ni borde vara vänner istället. Varför han beter sig som han gör, kan bero på att han inte vet vart han har sina känslor, eller så har hans vänner gett han ett dåligt inflytande (tex. orka att du ska ha flickvän), eller så är han bara omogen och inte riktigt beredd på att satsa allt. Att han har skaffat ny flickvän är bara för att göra dig svartsjuk, man kan inte börja tycka om någon efter en dag, så oroa dig inte över den tjejen. Han kommer göra samma sak mot henne som han gjorde mot dig. Han använder bara henne för att irritera dig, så du ska inte tro att hon är mer speciell än dig, mät henne inte med dig. Ta inte till dig av saker han säger och gör, utan försök istället att koppla bort honom och gå vidare, hur svårt det än är. antingen kommer han tillbaka senare, eller så gör han det inte. Men gå inte och grubbla över det, det är bara du som mår dåligt av det, ingen annan.

Hör av dig igen om du vill. puss på dig och försök nu att inte tänka så mycket på den idioten!

Kommentarer
Anonym

Jag har skcikat min kommentar angående mina frågor 2 gånger nu men får inget svar och ser de ej :(



2011-03-08 @ 01:07:28
sr

tack gumman , de hjälpte värligen och han kom tillbacka , o erkände att han bara ville göra mig svartsjuk <3



2011-03-12 @ 14:36:28


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!