Jag är så gott som död.

känner precis så som rubriken lyder. hade huvudvärk under hela kvällen igår, men senare framåt 02-03 vart de grövre och grövre, dunkade i hela huvudet, vid öronen, pannan, mitten, nacken - över allt. fick panik och tänkte NEJ inte migränanfall igen.. mina migräntabletter var ju slut. vi gick och la oss runt 5 tiden i den OTROLIGT stora, sköna sängen i hopp om att det skulle gå över så att vi kunde sova. men icke. både jag och hanna låg och vred och vände på oss. somnade väl till då och då, har nog sovit en halv timme allt som allt.

vid tiotiden gnällde tugge, så då gick jag ut med spränghuvudvärk och lät honom kissa, hanna hängde på!  när vi kom in gick vi in i rummet alla tre och la oss i sängen. sen vid tolvtiden var det dags att gå ut igen, då sket han. HAHA tvingade hanna att ta upp bajset. huvudvärken hade fortfarande inte släppt och jag ville bara börja gråta.

sen kom levent & suzan hem, de räddade mig. de hade med sig en värktablett och nu är äntligen min värk borta. SKÖNT! ni fattar inte vilken befrielse det är. tänk er spränghuvudvärk ifrån kl. 03.00 - inte kunna sova och bara känna hur det dunkar - 12.00 sinnessjukt.

NU är jag i alla fall hemma och utöver huvudvärken har jag haft det jävligt skoj, det måste göras om. ni får åka hemifrån flera gånger så att vi kan vara hundvakt :) ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och SOVA. skiter i om jag fuckar dygnet, har inte skola förns på torsdag igen.







nej, nu stängs ögonen haha kan inte hålla de uppe mer. hörs antagligen imorgon. jag ska sova som den prinsessa jag är HAHA! puss änglar ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!