I VÄNTAN PÅ VÅRA BÄSTA ÅR KAN JAG SVARA PÅ EN KOMMENTAR!

Johanna: tack för svaret om vad du tycker jag ska göra med mitt hår. Jag tror nog jag går till frisören och fixar håret så det blir så bra som möjligt även om det är skit dyrt hehe. Men jag undrar nu om du kan tipsa om några bra frisörställen där dom är duktiga och inte allt för dyrt att när man ska färga håret. kram

Svar: Inga problem, det är absolut inget att tacka för :) gå du till frisören, det gör du rätt i. Man kanske inte ska exprementera med sånt hemma egentligen, håret förstörs en hel del. Det skär nog lite i hjärtat när du ska betala eftersom att det är så dyrt men det är nog värt att lägga pengarna på det för grymt resultat!

Jag har tyvärr ingen koll på det här med frisörer, vilka som är bra på att färga/klippa.. tyvärr. Senast jag var och klippte mig hos en frisör var jag kanske 6-7 år. hahaha. Har noll koll på den fronten alltså. Hoppas det löser sig och du blir nöjd. PUSS!


Kommentarer
johanna

grejen är att jag har räknat ut att jag kommer ha max 1200 kr i i början av nästa månad, att kunna betala en frisör därför måste jag hitta någon som inte tar mer än så haha. Får typ gå in överallt o fråga efter priser, pinsamt men blir tvungen.



Jag har inte heller varit hos frisören på fleeeera år haha. Har liksom aldrig velat klippa till någon svår frisyr.. det har bara varit typ topparna och luggen någon gång så typ nån kompis eller jag själv har gjort det. Orka gå till frisören för att klippa topparna när dom ändå klipper av halva håret när man har sagt klipp liiiiiite :P kram på dig selma



2011-03-16 @ 07:14:21


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!