Jag gav dig allt


vet inte hur jag ska börja men för nästan 2år sen så flytta jag till en ny stad kände ingen o ingen kände mig,o det va en ganska liten stad så alla visste att jag var ny och så klart så ville killarna där lära känna mig men dom våga inte snacka live, men en kille kom fram han va alban som jag, inte så speciellt snygg men han var jätte snäll .. jag va snäll tillbaka , vi träffade , vi blev tillsammans och jag blev kär, känns kontigt o skriva detta här men så att du ska förstå , han tog min oskuld efter det så blev han kall sen lämna han mig bara .. fuck va sårad jag va just då, efter några månader så träffa jag en annan kille han va arab.. mitt ex fick reda på det och nu han hatar mig kallar mig smuts äcklig, vet inte va ja ska göra han går i min skola har fortfande känslor för han men jag känner att han aldrig mer kommer bli min..va ska jag göra han finns i mina tankar hela tiden fattar inte hur jag kan älska han när han är en sån idiot, det går inte ens och snacka med han :S..


SVAR: Hej zemer!
Du har ingen anledning att känna dig smutsig. Du gav honom den finaste gåvan du hade, din oskuld. Det är han som är smutsig som blev kall efteråt och lämnade dig, det är han som inte förtjänar dig. Att du träffade en ny kille är helt normalt, och att han blev arg är fullt normalt det också. Han har inte glömt dig än och han vet att han hade dig runt lillfingret och han trodde att han kunde göra precis vad som helst med dig och att du alltid skulle finnas där när han behövde dig. vilket inte blev så med tanke på att du träffade en ny: självklart kokar det honom. Och det är inget fel av dig, så känn ingen skuld. Och jag vet att du tänker "FAN om jag inte hade träffat den jävla araben (som du så fint kallar honom) hade mitt ex kanske stått vid min sida idag" Men nej, för han gjorde det inte under dom månaderna du träffade araben eller hur? Om man ska tänka så, så är det pga ditt ex som du träffade araben?.. Du förtjänar bättre. Jag tycker att du ska gå vidare, och jag vet hur svårt det är, men försök. han är inte värd dig för fem öre. Ush!
Hade bra och må bäst. Gå inte runt och tänk för mycket! puss på dig shpirt :)

Kommentarer
Gabriella♥

Vilken grymt din blogg du har! :)



Är allt bra med dig? :D



Blogg: http://gabriellarokolampi.blogg.se/
2011-03-07 @ 18:11:11
Distans

Hej! Jag är en tjej som fäste mig vid en kille i tonåren e fortfarande ung. Vi har varit tillsammans i över 2 år nu och det är distans förhållande ... Han är den första jag älskat och jag kan inte med ord förklara min kärlek för han , kan börja gråta bara jag tänker på våran kärlek , hur töntigt det än låter haha. Hur ska man göra för att inte tänka på saknaden så mycket ? Och sedan har jag en annan sak att tillägga. På sistone har vi fått problem , jag börjar tro han är otrogen men har dock inte 100% bevis men det känns bara som om han är det. Han har bland annat ljugit om sina ex att de e kompisar fast de är ex osv ... Sen finns det en del ex som är beroende av han , visst jag är lite svartsjuk MEN SÅ SVARTSJUK E JAG INTE men vem fan vill ha en massa ex springandes i ens förhållande ? Jag hatar de kan man säga , för de är riktiga häxor. Vad fan ska jag göra ? Vi vill fan gifta oss ...



2011-03-07 @ 19:56:25
Anonym

Tack för ditt svar selma behövde det verkligen, älskar din blogg <3



2011-03-08 @ 21:45:47


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!