FREDAG

denise: äre du och levent? ;)

svar: alltså vet är det inte folk fattar HAHA. Levent är tillsammans med min storesyster. Levent ♥ Suzan. hur kan ni missuppfatta en sådan sak? pratade med mitt ex för ett tag sen och han ställde samma fråga. hallå. levent är som min bror. han är tillsammans med min syster haha. har alla förstått det nu?

YALLAFALL: gårdagen bestod av lite dricka, musik, pizza & sällskapsspel. jag och rose hade ju lätt vunnit om inte klyftan hade börjat tjuta "ni fuskar, ni fuskar" haha han ville inte va med längre. tråkmåns. sen blev det big brother och lite chill sådär bara. denis följde mig hem igår också TACK BÄSTA ! så tog han taxi utanför mig. när jag kom hem tog jag av mig sminket snabbt som fan och hoppade i säng. så skönt ! det är ju härligt att man aldrig blir bakis.

vaknade mellan 10-12 idag fram och tillbaka. men nu är jag uppe och har ätit frukost. ska väl strax ta mig en dush :) de som undrar va mina föräldrar jobbar med: de jobbar inte. de är förtidspensionerade (stavning?)

yeestuuurdaaayyy


Kommentarer
Denise

när du skriver syrra så trodde jag du menade en nära vän, och jag har aldrig sett att det står att dom är tillsammans. lite svårt att hålla reda på alla namn hela tiden.

finns ingen anledning att vara otrevlig.



2011-03-25 @ 14:26:43


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!