Fredag

Det var ett helvete att hitta mina nycklar imorse. Letade över länge. Till slut hittar jag dom i min skinnjacka, typiskt va? Jag vände verkligen upp och ned på mitt hem.. Annars har jag bara varit i skolan och hemma.

Ligger i sängen och har gjort det de senaste två timmarna.. Vet inte riktigt vad det är med mig i dag. Det hugger i hjärtat då och då, kan inte ligga på vänster sida ibland för då gör det ont under bröstet och sticker till - och så har det varit ett par gånger den senaste veckan. Känns som det börjar smyga på lite ångest. Jag vet inte varför. Jag mår bra alltså, det känns bara fett skumt inom mig. I don't know.

Pratade lite med deniz och han ville att jag skulle komma till han men jag tror att Rose kommer hit en sväng så jag får se hur det blir med den saken. Ska i alla fall ta det lugnt! Fattar inte alla dessa människor som njuter av att festa varje helg. Ärligt asså. Det kan inte vara så jävla kul. Nää verkligen inte. Supa bort sitt liv, vakna och må dåligt för att sedan köra på kvällen igen. Haha inte min grej.

Nae det är fredag och långhelg för min del, så jag ska nog mest vila upp mig och göra mig redo för kommande vecka. Är egentligen sugen på att tagga till nån annan stad men ääh..

Var jag inte snygg som kille eller? HAHAHA! Sofia vart iallafall riktigt söt som brud. Seximama!


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!