TOMT!

Idag kom dagen. Dagen som jag hatar!! följde med älskling till busstationen..

Vi bråkade faktiskt en timme innan han skulle åka, jag ville inte ens följa med och lämna han då. Men sen blev vi sams och han pussade på mig hela vägen till resecentrum. Nu är han borta, ännu en gång. Lika jobbigt varje gång..

Det har varit rätt mycket som har hänt nu denna gånegn han var här och jag fick ett sms för en liten liten stund sen där han bad om ursäkt över allt som hänt. min fina prins! 4 timmars bussresa, fan vad jobbigt! Han var rädd över hur han skulle klara värmen i bussen, för att det var så varmt ute. Så jag skickade ett sms och frågade men då sa han att han hade det jätte skönt, satt längst bak i bussen på tre stolar haha. saknar honom redan.. mitt hjärta, min bebis.

Ikväll blir det i alla fall att åka ut till landet som sagt. Så otroligt skönt!!! Lillis karl kommer och hämtar oss och jag ska njuta av varje sekund jag är där ute. Jag bor mitt i stan bland trafikljus, fulla människor, affärer och det blir bara tråkigt och jobbigt till slut. Ska bli mysigt att få vara ute på landet, med fina människor. Jag älskar lillis, roses kontaktperson. Det är en människa man kan prata om allt med. En mamma, som en tonåring. Hon har två vackra döttrar och en rolig kille. bättre kan det inte bli.  Och rose har jag alltid roligt med, känt henne sen jag var 9 år gammal. det ska bli härligt!!


Just det, nu på vägen hem efter att jag lämnat älskling, på bussen stod de en man framför mig 30-40-års åldern. Han stod och kolla på mig från topp till tå och sen när jag tröck på stoppknappen när jag skulle av, tröck han på den efter mig och kolla på mig igen. han gick av före mig och gick lite långsamt, kollade bak på mig men då började jag gå åt andra hållet. han saktade ner och tog på sig solglasögon och så gick han åt andra hållet, men kollade bak hela tiden. jag tänkte "han kommer kidnappa mig" "han kommer ta andra vägen och komma mot mig" hahahaha..... ;(

nu ska jag ta lite choklad glass med jordgubbar och sörja att min älskling har lämnat mig ;(
PUSS PÅ HAN!


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!