blogg-nörd?

nae, jag kan inte hålla mig borta ifrån bloggen haha. nu känns det som att jag bara vill skriva och skriva. men finns det något att skriva egentligen? Jackie och Patrik vann Paradise Hotel, vilket var väntat och bra. hellre dom två än jävla fitt Erika och den andra gubbjäveln, har lust att stoppa upp ett överdrivet stort ljus i röven på fanskapet..

just nu har jag precis läst lite bloggar, finns inget annat att göra vid datorn tycker jag. allt är så jävla trist. Förutom bloggar, har jag pratat lite med Marigona. vi hade våra konflikter i somras men har nu dragit ett streck över de. vi kommer nog inte bli lika "tighta" som innan, men bättre att vara bekanta än osams. Just nu sitter jag och tänker på min älskling.. ovanligt!? - nae! saknar han så fruktansvärt mycket :( puss på dig bebis. 10 dagar kvar ♥ det finns ingen i världen som kan ta din plats och jag lovar att du är och förblir den enda, mitt hjärta!!!

nae.. ska väl strax lägga mig i sängen och försöka sova så man orkar upp till skolan imorgon. börjar bli lite småhungrig, känner att jag borde ta en macka eller så innan sängen kallar på mig?! låter bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!