Lugna gatan

Hej alla sötisar.
Jag vaknade vid kvart i två idag. somnade runt 5-6 imorse? Idag är det hur tråkigt som helst, finns inget att göra och jag fryser arslet av mig. Det är i alla fall lov, vilket är skönt. kan sova och vara uppe hur länge jag vill!

Just de! Amir dissade Lugna gatan, i lövgärdet ni vet? De som gick på tv innan. Folk som jobbar för att rädda samhället i lövgärdet, hjälpa ungdomarna på bättre vägar osv. Jag var tvungen att kommentera de inlägget som Amir skrev. Jag fick detta svaret tillbaka "absolut inte lugna gatan är till för folk som inte kan få riktiga jobb, inget annat." Hur fan kan han säga så? Dom hjälper människor! Själv sitter han på sitt feta arsle och skriver blogg, får lön och lever på de?! ahh.. blir arg. Hellre hjälpa människor som inte har de så lätt för helvete! Dessa människor som jobbar inom lugna gatan har haft problem, i alla fall vissa. inte alla! Och det är väl bra att dom har kommit på ett bra spår i livet igen och kan hjälpa andra så att inte andra ungdomar råkar ut för samma misstag som ledarna gjort.. Man såg verkligen hur alla ungdomarna tyckte om ledarna och var tacksamma över vad dom gjort.



Kommentarer
LOVISA

Vad tycker du om raggningsrepliker? Kolla på min blogg, vilka är dom bästa och sämsta?

http://lovisahogbergs.blogg.se/2009/december/i-continue-learning.html#comment



//L.H



Blogg: http://lovisahogbergs.blogg.se/
2009-12-20 @ 16:22:43
Amir Akrouti

sv: oj ta det lite lugnt nu mrs dramaqueen? folk är bättre än mig? när har jag påstått det? bara du som sagt det. tack :)



Blogg: http://gaybloggen.com
2009-12-20 @ 16:23:34
ida

jag har bott i lövgärdet ;)



2009-12-21 @ 07:44:58


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!