jag lever!

förlåååååååååååt för en dålig uppdatering. har faktiskt inte tänkt på bloggen ett dugg.. glömde bort den för ett tag. dagen började med att jag och hanna vaknade upp i ektorp vid halv 2 tiden tror jag? vi var barnvakt en stund i dag med. för mamman skulle åka och köpa julklappar. zebban gick ut och lekte med sin kompis medan jag hanna och zara gick och handlade pizza och godis. proppmätt blev jag! och sen kollade vi på askungen och frös ihjäl. fan vad kallt de är asså :( skit jobbigt. senare när bettan kom hem, tog jag och hanna bussen hem (2 min) vi orkade verkligen inte promenera hem i kylan, även att det inte är så långt att gå.
när jag kom hem slängde jag av mig kläderna och hoppade in i dushen. och direkt efter dushen la jag mig i sängen, släckte ner i rummet och somnade direkt. vaknade upp vid 21.30 så man kan ju undra när jag ska somna inatt? får helt enkelt hålla Kassi vaken =) jag har inte sagt att jag är snäll, MOHAHAHA !
jag uppdaterar nog senare, men nu vet ni vart jag har hållt hus och vad jag gjort. statestiken höjs, hej på er som inte läst förut =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!